INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Scaloni, înainte de finala Mondialului: „Messi versus Mbappe? Nu, e Argentina - Franța!”

Lionel Scaloni, selecționer Argentina // foto: Imago Images
Lionel Scaloni, selecționer Argentina // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 15:43 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 16:10

Lionel Scaloni (44 de ani), selecționerul Argentinei, a susținut astăzi conferința de presă oficială înaintea finalei Campionatului Mondial, cu Franța (duminică, ora 17:00, TVR 1).

Scaloni i-a avertizat pe francezi că „știm cum să-i atacăm, unde să îi lovim”. S-a declarat încrezător și a spus că a stabilit deja jucătorii și strategia pentru finală.

Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”
ARGENTINA - FRANȚA
Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”

Lionel Scaloni, înainte de Argentina - Franța

„Sunt mândru și entuziasmat de momentele pe care le trăim. Echipa este în cel mai bun moment al ei. Cel mai mare triumf al nostru este că toată lumea simte că face parte din grup. E un lucru fundamental. 

Trebuie să ne bucurăm de momentele dinaintea meciului. Tot ce se întâmplă va intra în istorie.

Franța are o echipă care-l aprovizionează pe Mbappe, ceea ce-l face un jucător și mai bun. Este unul dintre cei mai buni jucători, este tânăr și va deveni mai bun. Dar meciul de mâine este Argentina contra Franței, mai mult decât Messi versus Mbappe.

Să sperăm că putem câștiga trofeul, ar fi minunat. Știm cum să-i atacăm, avem un plan de joc clar. Știm unde să îi lovim. Am decis deja cum vom juca”, a punctat Scaloni.

Angajat de Federația Argentiniană în 2018, Scaloni are 39 de victorii în 56 de meciuri pe banca „pumelor”. A câștigat deja un trofeu major alături de Argentina, Copa America în 2021.

Nu cred că arbitrul ar putea face rău vreunei echipe. A arbitrat bine cu Australia, sper că o va face din nou.

Cred că avem cei mai buni fani din lume. Au nevoie de un motiv de bucurie și cred că l-am oferit. Sper ca toată lumea să ni se alăture și să le oferim bucurie.

- Lionel Scaloni, selecționer Argentina

Mai multe știri despre Argentina - Franța: 

Argentinienii vin în valuri la Doha, deși nu mai sunt bilete decât pe piața neagră la finala Mondialului! Iar prețurile sunt amețitoare

„Cel puțin stânjenitor” » Deschamps, tăios la conferința dinaintea finalei: „Știu că și unii francezi țin cu Argentina”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close