Louis Van Gaal surprinde: „Ecuador ne va crea mai multe probleme decât Senegalul” Louis Van Gaal surprinde: „Ecuador ne va crea mai multe probleme decât Senegalul”

Louis Van Gaal, selecționerul Țărilor de Jos.
Foto: Imago
Louis Van Gaal, selecționerul Țărilor de Jos. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 14:16 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 11:46

Louis van Gaal (71 de ani), selecționerul naționalei Țărilor de Jos, a surprins înaintea partidei pe care elevii săi o vor disputa în compania Ecuadorului, astăzi, de la ora 18:00, live TEXT pe GSP.ro și transmisă pe TVR 1.

Batavul a spus că naționala sud-americană este una mai organizată decât cea a Senegalului, pe care „Portocala Mecanică” a învins-o, scor 2-0, în prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Imagini de-a dreptul emoționante surprinse în tribune la Țara Galilor - Iran » Lacrimi și „sânge” în memoria Mahsei Amini
ȚARA GALILOR - IRAN
Imagini de-a dreptul emoționante surprinse în tribune la Țara Galilor - Iran » Lacrimi și „sânge” în memoria Mahsei Amini

Louis Van Gaal: „Ecuador este o echipă mai organizată decât Senegal”

„Ecuador este o echipă mai organizată decât Senegal. Au jucători inteligenți și cred că ne vor pune în dificultate mai mult decât a facut-o Senegalul. Am analizat aproximativ 15 jucători ecuadorieni în ultimul an și jumătate. 

Știm că Ecuador este o echipă bună, un adversar agresiv. Nuau pierdut vreun meci în ultimele 3-4 luni. Folosesc un sistem inteligent. Ecuador nu este o echipă care să marcheze multe goluri, însă nici nu este una care să primească multe. 

Când ai posesia, nu poți juca așa cum am făcut-o noi împotriva Senegalului. Atunci când vom înfrunta naționale puternice, va trebui să îmbunătățim acest aspect. Altfel, nu vom putea câștiga”, a declarat Louis Van Gaal, potrivit Sport.es.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Freestyle spectaculos pe străzile din Doha

Citește și:

Conferința lui Van Gaal, întreruptă de o cerință inedită a unui jurnalist senegalez » Reacția antrenorului e virală

Cele 5 perechi de frați care joacă la Campionatul Mondial din Qatar!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează