Marius Avram, despre situația lui Istvan Kovacs: „Mai am speranțe pentru ultima zi din grupe”

Marius Avram.
Foto: Imago
Marius Avram. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 13:25 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 14:06

Marius Avram (43 de ani) fost arbitru FIFA, cu 220 de partide conduse de la centru în Liga 1, speră până în ultima clipă că Istvan Kovacs (38 de ani) va fi delegat ca arbitru principal la unul dintre ultimele meciuri ale fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar. 

Negocieri încheiate! Turcii au făcut anunțul final despre oferta lui Trabzonspor pentru Șut
FCSB
Negocieri încheiate! Turcii au făcut anunțul final despre oferta lui Trabzonspor pentru Șut

Marius Avram: „Mai am speranțe”

„Mai am speranțe că va fi delegat la un meci din ultima zi a grupelor. Dar să știți că din mediile de specialitate se aude foarte mult de faptul că dacă nu a fost delegat până acum, s-ar putea să nu îl vedem la niciun meci la centru și pur și simplu să fi fost chemat ca arbitru suport, în cazul în care cineva se accidentează. 

Faptul că ei au fost chemați acolo (n.r. Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene) era un semnal că vor fi delegați până la urmă. În cazul lui, acestea sunt speculațiile care apar, pentru că, la fel cum suntem obișnuiți la comisiile de arbtri, nici la comisia FIFA lucrurile nu sunt transparente. Nu se comunică așa cum ne-am dori”, a precizat Marius Avram, la Pro Arena. 

Istvan Kovacs, arbitru de rezervă la Croația - Belgia

Istvan Kovacs a fost delegat ca arbitru de rezervă la meciul decisiv al grupei F de la Campionatul Mondial din Qatar, partidă ce se va disputa joi, de la ora 17:00 pe stadionul Ahmad bin Ali din Al Rayyan. 

Istvan Kovacs ajunge la 7 meciuri ca rezervă la actualul Campionat Mondial.

Ce meciuri a primit Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate ca rezervă:

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Interviu cu Vasile Niculae, fostul portar al Rapidului care trăiește de 24 de ani în lumea arabă

Citește și:

Fost internațional român, mărturie șocantă în direct: „Am fost contactat să o las mai moale în meciul de a doua zi. O doamnă venită din România mi-a spus: «În camera de hotel te așteaptă ceva»…”

Lovit ca de tren! Pulisic a sărbătorit calificarea în „optimi” la spital: „Voi fi bine, nu vă faceți griji”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează