INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  FRANȚA - MAROC 2-0

FOTO Imagini emoționante cu jucătorii Marocului » Gestul care a făcut înconjurul lumii: „Am demonstrat că existăm, e singurul lucru care contează!”

Franța a învins Marocul, scor 2-0, și s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Walid Regragui (47 de ani), selecționerul naționalei africane, și-a îmbărbătat elevii la final. +12   FOTO
Franța a învins Marocul, scor 2-0, și s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Walid Regragui (47 de ani), selecționerul naționalei africane, și-a îmbărbătat elevii la final.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 00:35 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 02:11

Franța a învins Marocul, scor 2-0, și s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Walid Regragui (47 de ani), selecționerul naționalei africane, și-a îmbărbătat elevii la final.

  • Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial de fotbal, se joacă duminică, de la ora 17:00, pe arena „Lusail” din Doha, Qatar. Va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și va fi televizată pe TVR 1 și pe TVR HD
  • Finala mică, între Maroc și Croația, este programată sâmbătă, de la ora 17:00.

Marocul a scris istorie la Campionatul Mondial din Qatar. A devenit prima națiune africană ce dispută o semifinală și va lupta împotriva Croației pentru bronz. 

Un rol important în realizarea performanței l-au avut și fanii marocani, extrem de gălăgioși și apropiați de elevii lui Regragui. Conexiunea s-a simțit și după fluierul final al semifinalei cu Franța. Întreaga echipă a mers în fața peluzei și s-a pus în genunchi, în semn de recunoștință. 

+8 FOTO

Walid Regragui: „Am demonstrat că Marocul există!”

„Împotriva unui adversar de calibrul Franței, orice greșeală se plătește. În prima repriză am comis mult prea multe, iar al doilea gol ne-a ucis pur și simplu. 

Am avut și probleme de lot. Aguerd s-a accidentat la încălzire, apoi i-am pierdut pe Saiss și pe Mazraoui. Mult prea multe pierderi pentru noi. 

Chiar și așa, am dat tot pe teren! Sunt mândru de ce am reușit, de băieți. În finala mică le voi oferi minute și celor care au jucat mai puțin. Scopul nostru e să obținem locul 3! 

Un singur lucru contează: am demonstrat că fotbalul din Maroc există și că avem niște fani minunați”, a spus Regragui imediat după eșecul din semifinală.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

VIDEO Lăsat groggy de Mbappe » Incidentul ratat de camerele TV înaintea semifinalei Franța - Maroc

Cifra uluitoare de meciuri cu trofeul pe masă pe care o va atinge Lionel Messi, la Campionatul Mondial din Qatar!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
varu_adi
varu_adi  •  15 Decembrie 2022, 09:04

Jos palarial pentru Maros, intr-adevar au scris istorie. Au jucat excelent acest campionat. Dar, cu tot respectul, "am demonstrat că fotbalul din Maroc exista" nu are nicio legatura cu realitatea. Au demonstrat ca fotbalul european a format jucatori marocani de calitate. Cati jucatori titulari joaca in Maroc? Pe cati dintre ei macar i-a prins varsta majoratului jucand fotbal in Maroc? Ba chiar multi dintre ei nici nu s-au nascut in Maroc...Chiar antrenorul lor, meserias dealtfel, a jucat fotbal si a facut scoala de antrenori in Europa. Deci, inca o data, bravo lor, dar mai usor cu pianul pe scari...

atthur
atthur  •  15 Decembrie 2022, 07:28

Hai,băi Rocky,nu mai fii supărat!!! Am scris aici că le scoate Franța fotbalul din cap și, chiar fără Mbape și Gireoud(care n-au prea jucat nimic),fix așa s-a întâmplat !!!! Așteptăm finala,dar "la poull lăudat nu te duci cu sacul "....Vom vedea....Hai Franța....că aroganța lu' Messi m-a cam enervant!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează