Messi a refuzat să comenteze un posibil conflict cu Lewandowski: „Nu voi fi eu cel care încalcă regula”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2022 13:15 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 14:00

Lionel Messi, 35 de ani, căpitanul Argentinei, l-a ignorat pe Robert Lewandowski, 34 de ani, când acesta i-a cerut scuze după ce l-a faultat, dar cei doi au discutat după meci: „Ce se petrece pe teren rămâne pe teren.”

Argentina e în „optimi” după 2-0 cu Polonia și Leo Messi poate juca la Mondial meciul 1.000 al carierei sale, la club și națională. Împotriva Australiei, sâmbătă, la Al-Rayyan.

Leo Messi: „Diego ar fi fericit pentru mine”

S-a bucurat când i s-a amintit că a depășit recordul lui Maradona, el este acum internaționalul albicelest cu cele mai multe meciuri la CM (22, unul peste El Pibe de Oro): „Diego ar fi foarte fericit pentru mine. Întotdeauna m-a privit cu afecțiune.”

La zona mixtă, într-o discuție cu jurnaliștii din țara sa, nu a ascuns că „am fost furios când am ratat penaltyul, pentru că știam că un gol va schimba tot cursul jocului și că, după acel moment, partida se putea răsturna”. A observat însă că „tocmai ratarea mea a făcut echipa mai puternică, fanii m-au susținut și am reușit împreună un meci grozav. Am prins încredere.”

Nu a marcat, nu mai e la fel de rapid cum era, dar pasele lui, abilitatea lui cu mingea la picior sunt la înălțime. Și toți se așteaptă să tragă echipa după el.

- Alan Shearer, fost internațional englez

Leo Messi: „Nu a fost nimic”

Reporterii spanioli de la Onda Cero erau curioși să afle ce s-a întâmplat pe teren între el și Lewandowski. În timpul jocului, căpitanul polonez l-a faultat pe LM10 și „La Pulga” l-a ignorat când Lewa i-a cerut scuze. La sfârșit, cei doi au discutat puțin, dar niciunul nu a vrut să dezvăluie ce au vorbit.

„Îi respect pe toți, nu e nicio problemă. Nu a fost nimic. El nu vorbește spaniolă... Și am fost învățat un lucru: ce se petrece pe teren rămâne pe teren. Ce e în vestiar rămâne în vestiar. Nu voi fi eu cel care încalcă regula", a afirmat Messi. Numărul 9 alb-roșu a adăugat: „Am schimbat câteva cuvinte, nimic special”.

Robert Lewandowski: „Cuvinte goale”

S-a speculat că totul ar avea legătură cu micul conflict dintre ei, de anul trecut. Când a primit Balonul de Aur 2021, Leo a spus că Lewandowski ar fi meritat să câștige trofeul din 2020 (ediție anulată de France Football din cauza pandemiei). Replica lui Lewa: „Cuvinte goale”. Ulterior, la FIFA The Best, Robert a fost întrebat de ce crede că argentinianul nu l-a votat. „Întrebați-l pe el!”, a răspuns polonezul.

Chiar dacă nu a fost în cel mai bun moment al lui, l-am revăzut pe Messi în trei, patru driblinguri, el a fost cel mai bun. Nimeni nu e ca el. Dintr-odată aprinde jocul.

- Rio Ferdinand, fost internațional englez

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial de fotbal:

Pierluigi Collina explică de ce meciurile de la CM au atât de multe minute de prelungiri și goluri puține: „E ca la concert, când aplauzi și ceri bis solistului”

La Mondial e și un român » Nu avem jucători la turneul final din Qatar, dar avem un maseur „Rakețu'” are grijă de Cristiano Ronaldo&co

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  01 Decembrie 2022, 15:19

Chiar nu inteleg de ce la penalti nu bate tare langa bara ca Hagi? De ce tot incearca sa dea in partea opusa portarului?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează