INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MEXIC - POLONIA 0-0

VIDEO + FOTO Reporterii GSP au fost la Mexic - Polonia » Egal fără goluri într-o atmosferă spectaculoasă

FOTO: Imago +37   FOTO
FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 17:58 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 20:02

Mexic și Polonia au remizat, 0-0, în prima etapă a fazei grupelor la Campionatul Mondial.  Mexicanii au dominat meciul, dar și fondul sonor, însă polonezii au avut cea mai mare ocazie, când Lewandowski a ratat un penalty.

  • Dan Udrea și Andrei Crăițoiu, trimișii GSP în Qatar, au fost prezenți la meci, pe Stadium 974 (Doha), de unde au transmis cele mai importante informații de la fața locului.
  • Ghidul Campionatului Mondial e AICI!
  • Mexic și Polonia fac parte din grupa C, alături de Argentina și Arabia Saudită

Rezultatele etapei #1 din grupele Campionatului Mondial

Cronica meciului Mexic - Polonia 0-0: „Nici din penalty”

Ce au transmis reporterii GSP de la fața locului:

  • Fanii mexicani au dominat fondul sonor în timpul meciului. Au cântat și au făcut valuri 
  • A fost atmosferă de senzație înainte de meci. După festivitate, suporterii Mexicului au făcut spectacol la intonarea imnului
  • Suporterii mexicani, prezenți într-un număr mare, l-au huiduit copios pe selecționerul Gerardo Martino. Aceștia sunt supărați din cauza rezultatelor înregistrate înainte de CM (3 înfrângeri și 2 victorii în ultimele 5 partide de verificare). În total, mexicanii au 7 victorii în 15 partide în 2022, iar fanii și-au pierdut răbdarea cu selecționerul argentinian.

Robert Lewandowski, bombardierul Barcelonei, rămâne în continuare pe zero la Mondiale. Azi a avut un singur șut pe poartă, când a ratat de la punctul cu var. 

A fost o mașină de goluri la Dortmund, la Bayern, înscrie și acum pe bandă rulantă, în contul Barcelonei. Dar la Mondiale, Robert Lewandowski își pierde subit instinctul de killer. De la primul său turneu final, Rusia 2018, s-a întors acasă cu mâna goală. Azi, în debutul la CM din Qatar, contra Mexicului (0-0), Lewa a trăit un nou coșmar. 

„Vârful" în vârstă de 34 de ani a șomat în prima repriză. Nici măcar un șut pe spațiul porții lui Ochoa, nicio ocazie. Zero! Și avea să fie mai rău. 

În minutul 54, la un duel în careul mexican cu Hector Moreno, polonezul a primit penalty! Un cadou, din moment ce s-au împins reciproc. Dar Lewandowski a ratat și de la 11 metri! Și rămâne mai departe pe zero.

Mexic - Polonia, echipele de start:

Mexic: Ochoa - Sanches, Montes, Moreno, Gallardo - A. Herrera, E. Alvarez, Chavez - Lozano, H. Martin, E. Vega
Rezerve: Talavera, Cota, Alvarado, Alvarez, Antuna, Araujo, Artega, Funes Mori, Cuadradro, Gutierrez, Jimenez, Pineda, Rodiguez, Romo
Antrenor: Gerardo Martino

Polonia: Szczseny - Bereszynski, Glik, Kiwior - Cash, Kaminski, Krychowiak, Szymanski, Zalewski - Zielinski, Lewandowski
Rezerve: Grabara, Skorupski, Wieteska, Szymanski, Swiderski, Skoras, Piatek, Milik, Jedrzejczyk, Gumny, Grosicki, Frankowski, Bielik, Bednarek
Antrenor: Czeslaw Michniewicz

Stadion: Stadium 974
Arbitru: Chris Beath (Australia)

VIDEO Suporterii mexicani au cântat superb imnul

VIDEO Show înainte de Mexic - Polonia

+33 FOTO

Lewandowski, huiduit pe stadion

Înainte de meci, Robert Lewandowski a fost huiduit. Crainicul arenei l-a anunțat pe atacantul Barcelonei, iar pe tabelă a fost pus un video făcut special cu el, moment în care fanii rivali l-au huiduit.

 Fanii Mexicului au făcut show înainte de meci

Reporterii GSP prezenți pe Stadium 974 au transmis că aproximativ 30.000 de suporteri mexicani, îmbrăcați în costumele tradiționale, au făcut un adevărat spectacol.

Recital al unui grup de fani mexicani, alături de reporterul GSP

Cu aproximativ 6 ore înaintea meciului, trimișii Gazetei în Qatar au întâmpinat un grup de fani mexicani. Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei, a cântat alături de aceștia, extrem de entuziaști înainte de meciul de debut al naționalei lor la acest Mondial. 

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

La Mondial spectatorii se numără „românește”! Anomalia sesizată de trimișii GSP în Qatar

Trimișii GSP au fost pe stadion la SUA - Țara Galilor 1-1 » Cum s-a trăit primul egal de la Mondiale: golul salvator al lui Bale a declanșat nebunia în tribune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  22 Noiembrie 2022, 21:21
Postat de freddy pe 22 Noiembrie 2022, 19:47

Nu înțeleg exact ce vrei sa spui penru ca te cam contrazici. Sunt obositi dar ar fi si mai obositi... Cred ca te pripesti. Ai răbdare. Abia a început. Cine crezi ca o sa strălucească? Qatar sau Brazilia? Cine are jucătorii în Europa? Qatar sau Brazilia? Zic sa așteptăm și sa avem rabdare pentru ca o sa fie nebunie mare.

Ba brannzoi nu ma contrazic deloc deja francezii au facut o inlocuire in primul sfert de ora iar scorul e 1-0 pt.australia.cand erau competitiile normale in europa mai vedeai tu schimbari in primul sfert de ora sau sa conduca australia o echipa de nivelul frantei pana in min.15?ia cauta tu in istoria campionatelor mondiale pana in 2002 cu indulgenta si vezi care echipa favorita schimba jucator in primul sfert de ora si care echipa cu sansa 2 conducea o favorita.

Catalynn____
Catalynn____  •  22 Noiembrie 2022, 19:53
Postat de luciann pe 22 Noiembrie 2022, 19:16

Cam usor dat penalty-ul...

Bai Pinocchio zecesebist, parca erai … italian! :-))) Acum văd ca te-ai transformat in Münchhausen! :-))) PS: la 11m “s-a văzut oftica” :-)))

freddy
freddy  •  22 Noiembrie 2022, 19:47
Postat de guimaraes1.0 pe 22 Noiembrie 2022, 19:31

Ba asta este rezultatul industrializarii fotbalului european.lewandovski praf messi la fel di maria lautaro martinez legitimati la cluburi europene au fost inexistenti batavii victorie cu noroc cu senegalul danezii 0-0 cu tunisia iar victoria angliei cu iran e nesemnificativa.asta inseamna foamea de bani si publicitate a celor care mediatizeaza fotbalul european cu champions league cu cate 4 echipe din aceeasi tara sau liga natiunilor europene.au obosit jucatorii angrenati in competitiile europene de club sau nationale astfel incat la acest mondial din iarna jucatorii cu statut de vedeta sunt terminati.sa vedem ce mari realizari vor avea restul vedetrlor din csmpionatele europene cand vor intra in competitie.

Nu înțeleg exact ce vrei sa spui penru ca te cam contrazici. Sunt obositi dar ar fi si mai obositi... Cred ca te pripesti. Ai răbdare. Abia a început. Cine crezi ca o sa strălucească? Qatar sau Brazilia? Cine are jucătorii în Europa? Qatar sau Brazilia? Zic sa așteptăm și sa avem rabdare pentru ca o sa fie nebunie mare.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează