Neymar i-a înfuriat pe brazilieni » A dat o petrecere uriașă după eliminarea de la Campionatul Mondial

Neymar/ foto Imago Images
Neymar/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 13:01 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 14:01

Brazilia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial de Croația, 2-4 la penalty-uri. La întoarcerea în țara natală, Neymar a dat o petrecere uriașă în casa surorii sale, susține presa locală.

A trecut o săptămână de la eliminarea Braziliei la Mondial, iar Neymar pare că a trecut peste tristețea de la finalul sfertului pierdut în fața Croației. El „a scăpat de sub control” și a dat o petrecere monstruoasă în Sao Paulo, potrivit Marca.

Fanii lui Messi au provocat o criză la nivel mondial: „Nu putem face nimic”
ARGENTINA
Fanii lui Messi au provocat o criză la nivel mondial: „Nu putem face nimic”

Recunoscut pentru petrecerile de pomină organizate, Neymar a recidivat și i-a înfuriat pe brazilieni. El a încercat să țină evenimentul secret, dar informațiile au „scăpat” în presa braziliană și au fost preluate apoi de cele mai importante publicații internaționale.

Alături de Neymar ar fi participat și Antony, colegul din națională. Extrema dreapta de la Manchester United a jucat în sferturile de la Campionatul Mondial. A intrat în repriza a doua, dar nu a avut realizări notabile.

Neymar, în lacrimi după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial

Neymar a părut cel mai afectat jucător brazilian de eliminarea dela Campionatul Mondial. Imediat după executarea loviturilor de departajare care au trimis-o pe Croația în semifinale, „decarul” Selecao a fost surpris în lacrimi pe teren.

Mai mulți colegi au încercat să îl consoleze, fără succes. Neymar a fost desemnat să bată ultimul penalty pentru brazilieni, dar nu a mai apucat. Croații s-au impus cu 4-2, iar Marquinhos a ratat lovitura care ar fi ținut Brazilia în joc.

Neymar i-a înfuriat pe brazilieni » A dat o petrecere uriașă după eliminarea de la Campionatul Mondial
Neymar, în lacrimi după eliminarea Braziliei de la Mondial/ foto Imago Images
Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Citește și: 

Argentina - Franța va fi „războiul lumilor” în Qatar. Gazzetta dello Sport, analiză de excepție: visul lui Messi, foamea lui Mbappe și „umbra” lui Cristiano Ronaldo

Vedetele eliminate de la Campionatul Mondial, vacanțe de lux în zone exotice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close