INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - MEXIC

EXCLUSIV Mexicanul din Liga 1 prevestește căderea totală Argentinei în meciul de sâmbătă: „E Messi al nostru!”

Hirving Lozano / foto: Imago Images
Hirving Lozano / foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 16:22 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 16:58

Paolo Medina (23 de ani, fundaș dreapta), mexicanul de la Hermannstadt, susține că naționala „El Tri” va decide căderea totală a Argentinei, în confruntarea directă de sâmbătă, 21:00, de la Campionatul Mondial.

Mexicul a evitat un eșec într-o remiză albă spectaculoasă cu Lewandowski și compania, iar acum speră să calce pe urmele saudiților și să-l trimită acasă pe Leo Messi. Naționala lui Gerardo Martino, argentinian, se va duela sâmbătă cu "pumele", un meci esențial pentru ambele formații.

Mondialul a schimbat regulile în Qatar » Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fustă-mini și buricul gol. Fotografia grăitoare surprinsă în Piața Veche
REPORTAJ GSP
Mondialul a schimbat regulile în Qatar » Fotbalul pune Hijab, Burka și Niqab lângă fustă-mini și buricul gol. Fotografia grăitoare surprinsă în Piața Veche

Paolo Medina, înainte de Argentina - Mexic: „Lozano e Messi al nostru”

"El Tri" vrea să facă o victimă celebră în Qatar, iar suporterii mexicani susțin că nu visează cu ochii deschiși. Singurul mexican din Liga 1, Paolo Medina, 23 de ani, în prezent la Hermannstadt, mizează pe o victorie în week-end. 

"Este țara mea, chiar dacă am crescut în Spania. Trebuie să trecem de faza grupelor, apoi să putem ataca pozițiile înalte. Eu sunt de partea Mexicului, țara unde m-am născut, cu toate că m-am dezvoltat în Spania, începând de la vârsta de 3 ani. Eu mizez pe Lozano, de la Napoli, nu pe Messi! Lozano e Messi al nostru. Cred că Mexic poate termina în Top 10 la Mondial", a explicat Paolo pentru Gazeta Sporturilor.

Paolo Medina: „Nu știm să ne susținem”

Punctul forte al "El Tri"? "Jucăm ca o națiune, cu o țară mare în spate. Băieții pun mult suflet", a reacționat apărătorul dreapta. Punctul slab? "Uneori, sunt multe critici. Dacă facem ceva rău, punem accentul doar pe asta. Nu știm să ne susținem. Putem face nouă lucruri minunate, dar dacă facem unul rău, ăla se vede și e scos în evidență! Glumind, am înțeles că și voi, românii, sunteți la fel. Mai văd asta de jur-împrejur", a completat Medina.

Tânărul crescut în celebra "La Fabrica" a lui Real Madrid a concluzionat: "Mexic poate bate Argentina, sută la sută. Eu aș miza pe scorul 1-0, gol Raul Jimenez, vârful lui Wolverhaptom. Nu sunt fan Messi, din contră, îl simpatizez pe Cristiano Ronaldo, dar nu cred că Argentina e terminată. Totuși, nu poate rezolva Leo totul! Frumusețea fotbalului este că Arabia Saudită poate bate Argentina. Dar și Mexicul poate răpune Argentina, noi, mexicanii, credem că o vom face sâmbătă".

Mexicanul din Liga 1 prevestește căderea totală Argentinei în meciul de sâmbătă: „E Messi al nostru!”
Paolo Medina (stânga) / foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Favorita mea la Mondial este Brazilia. Oricum, sincer, e cel mai groaznic Mondial! Vor fi accidentări mari, veți vedea! Nu cred că e idee bună să muți o asemenea competiție în noiembrie, după un sezon încărcat. Teribil! Qatar vrea doar imagine, publicitate, nu știu cât le pasă de fotbal
Paolo Medina, fundaș Hermannstadt

4 goluriîn 20 de meciuri a reușit Lozano (Napoli) în acest sezon, plus 3 assist-uri, vârful mexican fiind cotat la 28 de milioane de euro pe transfermarkt

16 goluriîn 60 de selecții are Lozano pentru naționala țării sale

29 de goluriîn 97 de selecții are Jimenez pentru "El Tri"

Clasamentul în grupa C de la Campionatul Mondial

Mai multe știri de la Campionatul Mondial:

„Portarul cu 6 degete” ocrotit de numărul 13 » Serie uluitoare de coincidențe la Mondial
MEXIC
„Portarul cu 6 degete” ocrotit de numărul 13 » Serie uluitoare de coincidențe la Mondial
Un Modric pentru 3 decenii! Croatul a atins recordul uluitor înaintea lui Ronaldo
MAROC - CROAȚIA 0-0
Un Modric pentru 3 decenii! Croatul a atins recordul uluitor înaintea lui Ronaldo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează