INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

FOTO Penalty-ul scos de Di Maria a împărțit lumea fotbalului! Unghiul care lămurește faza

Leo Messi a deschis scorul în minutul 23 al finalei Campionatului Mondial, dintr-un penalty obținut ușor de Angel Di Maria. +43   FOTO
Leo Messi a deschis scorul în minutul 23 al finalei Campionatului Mondial, dintr-un penalty obținut ușor de Angel Di Maria.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 18:36 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 18:53

Leo Messi a deschis scorul în minutul 23 al finalei Campionatului Mondial, dintr-un penalty obținut ușor de Angel Di Maria.

În minutul 22, Di Maria, aflat aproape de fanionul de la colțul terenului, l-a depășit extrem de ușor pe Dembele. A pătruns în careu, apoi a încetinit și a așteptat atacul extremei de la Barcelona.

Dembele pune mâna ușor pe Di Maria, apoi pare să existe și un contact minim la nivelul picioarelor. „Dreptul” lui Dembele șterge „stângul” argentinianului, lucru care poate fi observat dintr-o filmare din tribune. 

FOTO. 15 cadre din toate unghiurile cu penalty-ul obținut de Di Maria în Argentina - Franța

Momentul contactului dintre Di Maria și Dembele
+9 FOTO

Fostul arbitru Alfonso Perez a dat verdictul la Radio Marca: „Se întâmplă des astfel de lucruri când un atacant coboară în apărare. Dembele îl doboară pe Di Maria și este văzut de Marciniak, care era foarte bine plasat”.

Lumea, împărțită de penalty-ul din Argentina - Franța

Jurnalistul britanic Piers Morgan a punctat imediat pe Twitter: „Nu a fost penalty!”.

A fost contrazis de Alan Shearer, fostul mare atacant al Angliei: „Pentru mine e penalty clar. Trebuie să te uiți foarte atent pentru a observa contactul, dar există. Chiar în momentul alergării! Dembele încearcă desperat să îl ajungă din urmă, dar îl lovește”.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

SPECIAL GSP Povestea unicului fotbalist care nu își amintește că a jucat o finală de Campionat Mondial, deși are doar 31 de ani: „După lovitură, credeam că glumește"

Atemporal! La 37 de ani, Modric nici nu ia în calcul retragerea de la națională: „Încă pot evolua la nivel înalt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
atthur
atthur  •  19 Decembrie 2022, 12:15
Postat de vasileroaita pe 18 Decembrie 2022, 22:20

Somn ușor. Poate, când te trezești, te uiți la meci!

roaită, iar ai apărut să-ți etalezi prostia????

atthur
atthur  •  19 Decembrie 2022, 12:12
Postat de ivnastase pe 19 Decembrie 2022, 11:57

Așa e când comentezi doar de dragul de a spune ceva. Messi nu ar fi stat în finală, nuci dacă ar fi fost avertizat în semifinală, pentru că în finală se anulau cartonașele. Întâi citește regulamentul, apoi poți spune ce dorești.

Pot spune ce doresc,fără să-ți cer ție, prostul satului,voie!!! In marea ta inteligență (care e fabuloasă, dar lipsește cu desăvârșire), crezi că ar fi ajuns Argemtina in finală, dacă n-ar fi jucat Messi cu Croația???? Hmmmm???? Ce zici??? Că eu zic ca nu,dar, firește ,nu toti pot fi proști ca tine!!! Și, aproos de creșterea animalelor,nu ești obligat să citești ce postez eu.Oricum ești mult prea prost să pricepi ceva din ...orice....

ivnastase
ivnastase  •  19 Decembrie 2022, 12:06
Postat de Tripodul pe 19 Decembrie 2022, 01:20

Sa fim serioși arbitrii au fost pro Argentina la mondialul asta. Vreau sa vad si eu alt turneu de campionat mondial la care unul dintre marcatorii din top 3 a înscris peste jumatate din goluri din penaltiuri.

În opinia ta, penalty-urile nu fac parte din joc. Dacă adversarii faultează, ar trebui ca penalty-urile să fie refuzate sau ratate, doar pentru a nu crea discuții. Nu mai departe de Campionatul Mondial 2018, Franța a beneficiat de 3 lovituri de la 11m, executate de Griezmann. Atunci nu mai comentați. Dreptul de a executa penalty-urile a fost dobândit de Messi, având cea mai mare experimentă dintre cei de pe teren, nu e ca și cum ar fi furat acele goluri. În concluzia, Franța nu a jucat nimic 80 minute în finală și nici în semifinală nu a zburdat. Cine ar fi meritat mai mult să câștige Cupa Mondială? Brazilia, Spania, Portugalia, Germania? Nimeni nu i-a oprit, nu le-a scos arbitrul mingea din poartă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează