INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  POLONIA - ARABIA SAUDITĂ 2-0

FOTO Moment uluitor: Lewandowski l-a egalat pe legendarul Pele și a început să plângă pe teren!

Robert Lewandowski (34 de ani) a izbucnit în lacrimi după ce a marcat în partida Polonia - Arabia Saudită 2-0, duel contând pentru runda #2 a grupei C de la Campionatul Mondial +6   FOTO
Robert Lewandowski (34 de ani) a izbucnit în lacrimi după ce a marcat în partida Polonia - Arabia Saudită 2-0, duel contând pentru runda #2 a grupei C de la Campionatul Mondial

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 17:27 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 17:36

Robert Lewandowski (34 de ani) a izbucnit în lacrimi după ce a marcat în partida Polonia - Arabia Saudită 2-0, duel contând pentru runda #2 a grupei C de la Campionatul Mondial. E prima reușită a superstarului Barcelonei la un CM!

În prima etapă, Lewandowski a ratat un penalty cu Mexic (0-0), însă și-a luat revanșa în această după-amiază. A pasat decisiv la primul gol, cel reușit de Zielinski în minutul 39, și a stabilit scorul final în partea secundă. 

Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!”
CM QATAR
Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!”

Robert Lewandowski, emoționat de primul gol la Campionatul Mondial

Golul lui Lewandowski a venit ca urmare a unei erori grave în apărarea lui Herve Renard, Al-Malki a pierdut mingea ca un începător la marginea careului, iar superstarul Barcelonei n-a iertat 1 la 1 cu Al-Owais. 

A înscris și a avut lacrimi în ochi, oferind una dintre cele mai emoționante imagini ale acestui turneu final.

+2 FOTO

77 de goluriare Lewandoski în plan internațional, tocmai l-a egalat pe Pele

VIDEO » Atmosferă fabuloasă făcută de saudiți la confruntarea contra Poloniei

Clasamentul în grupa C de la Campionatul Mondial

Citește mai multe știri de la Campionatul Mondial:

Contre între selecționeri la Campionatul Mondial: „O să vă distrugem!” vs. „Respectați-ne!”
Croația - Canada
Contre între selecționeri la Campionatul Mondial: „O să vă distrugem!” vs. „Respectați-ne!”
Un titular al Selecção îi ceartă pe fanii brazilieni: „Messi e Dumnezeu în Argentina, Cristiano e rege în Portugalia, voi vreți ca Neymar să-și rupă piciorul, nu-l meritați!”
BRAZILIA
Un titular al Selecção îi ceartă pe fanii brazilieni: „Messi e Dumnezeu în Argentina, Cristiano e rege în Portugalia, voi vreți ca Neymar să-și rupă piciorul, nu-l meritați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
pErsanu02
pErsanu02  •  27 Noiembrie 2022, 09:29
Postat de andrei.v.c pe 26 Noiembrie 2022, 20:05

Pai da, asta zic și eu, comparațiile astea nu au logica din moment ce fotbalul pe atunci era diferit. Baga Pele 6 goluri într-un meci cu Paraguay, dar juca 5 meciuri cu naționala într-un an. Azi și echipele mari abia dacă mai bat cu 4-0, dar joaca 20 de meciuri pe an.

Situatia Generala este aceiasi , calitatea si banii castigati de jcuatori sunt altii. Azi Romania poate lua 7 de la Polonia oricand. Polonia nu reuseste sa dea 7 Arabiei Saudite. Arabia Saudita bate Romania azi la ce am vazut , pe vremuri nu se intampla asta. S-au cam schimbat echipele slabe , insa puterile si echipele slabe raman la fel chiar daca fotbalul are 7 viteze in plus , ca si atunci avea 2 viteze fotbalul dar Arabia Saudita pe vremea aia mergea in marsalier cu a 3 :) In fine , e doar o parere.

realsteaua
realsteaua  •  27 Noiembrie 2022, 09:00

Ușor, ușor voi cei de la GSP luați calea fițuicilor de can-can. Scrieți în titlu ceva despre Pele iar în interiorul articolului niciun un cuvânt despre el. Sunteți "îmbătați" de meciurile de la CM sau ce s-a întâmplat ?

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  27 Noiembrie 2022, 01:16
Postat de Copenhaga1970 pe 26 Noiembrie 2022, 19:35

Grupul din care face parte GSP reclama ca presa nu se poate intretine doar din reclama (publicitate). Ce facem insa daca problema e in alta parte? Titlul acestui matrial ne spune cum Lewandowski l-a egalat pe Pele. In textul ce urmeaza nu exista nimic care sa sustina titlul. Standing ovation!

mie mi se pare incredibil cum Libertatea, o publicatie, daca o putem numi asa, cere bani pt ca nu face fata...cere donatii pt ca nu le ajung banii din publicitate. Nu le doresc raul ca probabil sunt oameni pe acolo cu o mama bolnava, ceva rate la banci si atatea si atatea......dar si cand promoveaza numai anti romanism si ura si dezbinare....cum isi permit ei sa imi ceara mie bani?E ca si cum pun umarul la manipularea romanului de rand, la indobitocirea sa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează