Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 11:59 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 13:34

Mark Bullingham, directorul executiv al Federației Engleze de Fotbal, s-a arătat indignat de faptul că cei din conducerea FIFA nu i-au permis căpitanului naționalei Angliei, Harry Kane (29 de ani), să poarte pe braț banderola One Love, una care simbolizează drepturile comunității LGBTQ.

FIFA a anunțat că naționalele ale căror căpitani vor intra pe teren purtând pe braț banderola One Love vor fi sancționate, fotbaliștii putând primi un cartonaș galben încă din startul partidei sau o amendă.

„Mondial rușinos!” » Interviu cu CTP despre controversele din Qatar: „E scandalos, dezgustător!” + „Infantino vorbește ca un interlop”
INTERVIU
„Mondial rușinos!” » Interviu cu CTP despre controversele din Qatar: „E scandalos, dezgustător!” + „Infantino vorbește ca un interlop”

Mark Bullingham: „Suntem foarte frustrați și foarte furioși”

„Era evident faptul că am fi vrut să purtăm pe braț banderola One Love. I-am anunțat pe cei de la FIFA despre asta încă din septembrie, dar și sâmbăta trecută (n.r. - cu două zile înainte de Anglia - Iran). Credeam că ajunsesem la un acord cu cei de la FIFA. Nu am primit acordul, însă am fi avut de plătit doar o amendă.

Din păcate, în ziua meciului, cu două ore înainte de fluierul de start, cei de la FIFA au venit la noi, însoțiți de 5 arbitri, și ne-au spus că oricine va purta banderola One Love va avea de suferit din punct de vedere disciplinar. Nu se refereau numai la amendă sau la suspendare, ci chiar la depunctare.

Suntem foarte frustrați și foarte furioși. Considerăm că este scandalos felul în care a fost gestionată situația. Am dorit să ne arătăm sprijinul pentru comunitatea LGBTQ și nu am putut face asta. 

Nu îi puteam pune pe jucători în situația de a fi pedepsiți. Mulți dintre ei au visat să joace la Campionatul Mondial încă de când erau mici. Dintr-odată, se puteau trezi în situația de a nu putea participa”, a declarat Mark Bullingham, potrivit cotidianului spaniol Mundo Deportivo. 

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Alcoolul se găsește în afara arenelor de fotbal

Citește și:

„Japonia e la fel ca noi!” » Niponul din Liga 1 explică secretele naționalei care a învins Germania: „Ăsta-i punctul nostru forte”

„Nu știe nimeni” » Ce echipă a antrenat Florin Răducioiu în secret

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
Emil43
Emil43  •  27 Noiembrie 2022, 23:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

traian_v
traian_v  •  27 Noiembrie 2022, 14:13
Postat de manx pe 26 Noiembrie 2022, 16:10

In fotografie este ministra de externe a Belgiei. Ce cauta acolo???

Si-a pus banderola cur-cu-beu si a mergea sa se intalneasca cu doamna ministru de interne a Germaniei. Poate fac schimb de jartiere. Pardon, de banderole.

Acselo
Acselo  •  27 Noiembrie 2022, 09:51
Postat de Viggobella pe 26 Noiembrie 2022, 17:33

Și care sunt provocările noastre în viața reală? Mersul în genunchi în jurul bisericii, familia tradițională, cine cu cine se iubește?

Dacă ai da sloganurile cu care ești îndoctrinat la o parte ai vedea clar care sunt problemele lumii noastre: woke, corectitudinea politică, fluiditatea de gen samd. Dărâmă zidurile propagandei și începe să gândești...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează