INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  JAPONIA - COSTA RICA

EXCLUSIV „Japonia e la fel ca noi!” » Niponul din Liga 1 explică secretele naționalei care a învins Germania: „Ăsta-i punctul nostru forte”

„Samuraii” nu concep altceva decât victoria cu Costa Rica, gândindu-se la fazele superioare ale competiției / foto: Guliver/Getty Images +12   FOTO
„Samuraii” nu concep altceva decât victoria cu Costa Rica, gândindu-se la fazele superioare ale competiției / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 08:12 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 08:25

Sota Mino, niponul din Liga 1, legitimat la Hermannstadt, visează cel puțin la „sferturi” pentru Japonia, selecționata lui Hajime Moriyasu. 

Japonezii au prins curaj după victoria entuziasmantă din meciul cu Germania, scor 2-1, niponii fiind de părere că pot trimite „panzerele” acasă. Asiaticii vor să profite de succesul din partida de debut la CM 2022, mai ales că duminică la prânz dau peste un adversar spulberat de către iberici. 

„Samuraii” nu concep altceva decât victoria cu Costa Rica, gândindu-se la fazele superioare ale competiției. 

Japonezii ne dau lecție după lecție » Cum arăta vestiarul după victoria istorică în fața Germaniei + ce mesaj au lăsat
JAPONIA
Japonezii ne dau lecție după lecție » Cum arăta vestiarul după victoria istorică în fața Germaniei + ce mesaj au lăsat

Sota Mino: „Colegii m-au felicitat de parcă eu câștigasem”

Sota Mino, mijlocașul lui Hermannstadt, aflat deja pe lista granzilor Ligii 1, crede și el într-un parcurs și mai bun al selecționatei lui Moriyasu. A trăit la cote maxime succesul cu nemții: "M-am uitat la meci cu colegii, în autocar. La început, glumeau că Japonia va fi învinsă la scor. Apoi, m-au felicitat și ei, de parcă eu câștigasem! Am avut emoții mari, pentru națiunea noastră este o victorie uriașă, de prestigiu".

„Japonia e la fel ca noi!” » Niponul din Liga 1 explică secretele naționalei care a învins Germania: „Ăsta-i punctul nostru forte”
Takayuki Seto și Mino Sota. Foto: Imago Images

Sota Mino, despre naționala Japoniei: „Grupul e strâns precum suntem noi”

Mijlocașul de 28 de ani întrevede un traseu istoric pentru niponii lui. „Sper la «sferturi», ar fi pentru prima oară în istoria Japoniei la Mondiale. 

Punctul forte? Echipa noastră este unită și grupul e strâns precum suntem noi, la Hermannstadt. Forța Japoniei este dată de echipă. Punctul slab este abilitatea fizică a fiecărui individ, de aceea noi suntem puternici doar ca grup. Nu pot numi un singur fotbalist, vedeta este formația. 

Meciul cu Germania este doar începutul unei aventuri minunate”, a declarat fotbalistul pentru Gazeta Sporturilor.

7 prezențela Mondial a adunat naționala niponă, neratând nicio competiție de acest gen începând cu 1998, când s-a calificat în premieră la CM

+8 FOTO

Citește și alte știri despre naționala Japoniei: 

FOTO Japonezii ne dau lecție după lecție » Cum arăta vestiarul după victoria istorică în fața Germaniei + ce mesaj au lăsat

GALERIE FOTO + VIDEO Lecție de civilizație! Fanii Japoniei au început să strângă gunoiul de pe stadion, după victoria cu Germania! Imagini extraordinare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează