Prima dată în istorie: nicio țară-gazdă nu a mai suferit o rușine precum Qatarul!

Qatar a fost eliminată de la Campionatul Mondial // foto: Guliver/gettyimages +17   FOTO
Qatar a fost eliminată de la Campionatul Mondial // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 22:03 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 22:14

Învinsă astăzi de Senegal, 1-3, și dezavantajată de rezultatul meciului Țările de Jos - Ecuador, 1-1, Qatar a devenit prima țară-gazdă din istoria Campionatului Mondial care este eliminată matematic după numai două meciuri!

Participantă în premieră la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar va părăsi competiția după faza grupelor. După meciurile de astăzi, a fost eliminată matematic.

Qatar pierduse meciul de deschidere al turneului, 0-2 cu Ecuador, și s-a văzut învinsă și astăzi, 1-3 cu Senegal, deși a înscris primul ei gol din istorie la Mondial.

MM Stoica l-a „găsit” pe Ovidiu Herea la Campionatul Mondial și a făcut 1.000 de oameni să râdă
IRAN
MM Stoica l-a „găsit” pe Ovidiu Herea la Campionatul Mondial și a făcut 1.000 de oameni să râdă

Premieră negativă: Qatar e prima țară din istoria Campionatului Mondial care pățește asta

Puțin mai târziu, Țările de Jos și Ecuador au remizat în celălalt meci din grupă, 1-1, rezultat care a spulberat orice șansă ca țara-gazdă să treacă de grupe.

Qatar a devenit, astfel, prima țară-gazdă din istoria Campionatului Mondial care este eliminată matematic după numai două meciuri! Practic, la doar 5 zile de la începutul turneului.

Cele două echipe din grupa A care vor merge în optimi vor fi stabilite de meciurile din ultima rundă, când Țările de Jos vor înfrunta Qatar, iar Senegal și Ecuador se vor duela direct. Principalul criteriu de departajare între echipele aflate la egalitate de puncte este golaverajul.

Mai multe știri de la Campionatul Mondial: 

„N-ai pic de respect!” » Au pus-o la colț pe fosta Miss Croația pentru cum s-a îmbrăcat în Qatar

Controversă la Campionatul Mondial » A purtat ghete cu steagul Rusiei: „De ce să îmi fie frică? E casa mea, sunt un om liber!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dudash
dudash  •  26 Noiembrie 2022, 23:00

Qatar a jucat macar 2 meciuri LA Mondialul organizat de ei.romania a jucat cate meciuri LA europeanul organizat de ea????

stardoom
stardoom  •  26 Noiembrie 2022, 16:06
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 26 Noiembrie 2022, 11:18

CFR Cluj joaca in primavara europeana. FC FCSB a fost oficial cea mai slaba echipa din Intertoto, adica din cea mai slaba competitie europeana. Practic FC FCSB a demonstrat ca este cea mai slaba echipa dintre toate echipele care au participat in grupele cupelor europene. S-au facut de ras in ultimul hal!

***? cum sa fie cea mai slaba echipa cand a facut 2 egaluri? decie chipele care au facut zero puncte sunt mai bune? macar bine ca vad toti cum te umilesti singur bah. cea mai slaba este kfr ca a fost eliminata din primul tur. iar vitanul tau barzesti umilit *** prin liga a 2-a. prost esti bah

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stardoom
stardoom  •  26 Noiembrie 2022, 16:04
Postat de arnautull pe 26 Noiembrie 2022, 00:01

de karagandi zici?

eu vorbesc de ucl si e.l. bah pro99stue. nu de intertoto. si aia nu au fost in primul tur si sahtior aia au jucat de mai multe ori in grupele e.l. decat echipa ta in ultimi 10 ani si nu exagerez. deci sahtior este echipa de grupele e.l.,echipa ta nu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close