INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Ronaldo, mesaj pentru Lionel Messi după finala Mondialului: „Suntem milioane care te aplaudăm! Fotbalul tău depășește orice rivalitate”

FOTO: Imago +33   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2022 14:42 / Actualizat luni, 19 decembrie 2022 15:30

Lionel Messi (35 de ani) a devenit campion mondial, după ce Argentina a câștigat finala contra Franței, 3-3 și 2-4 la penalty-uri.

După finala din Qatar, oameni din lumea sportului au postat mesaje în care îl felicitau pe Messi pentru performanța sa.

Printre cei care l-au lăudat pe Messi s-a numărat și brazilianul Ronaldo Nazario, campion mondial în 1994 și 2002.

Grigore Sichitiu a sunat în redacția GSP pentru a-l pune la punct pe Viorel Moldovan: „Râde de șeic? Aia e fantomă? Habar nu are”
ARGENTINA - FRANȚA
Grigore Sichitiu a sunat în redacția GSP pentru a-l pune la punct pe Viorel Moldovan: „Râde de șeic? Aia e fantomă? Habar nu are”

Ronaldo, mesaj pentru Lionel Messi

Fostul mare atacant a postat o fotografie cu Messi când a ridicat trofeul, apoi l-a lăudat pe căpitanul Argentinei.

„Fotbalul pe care acest băiat îl joacă depășește orice rivalitate istorică între Brazilia și Argentina. Am văzut mulți brazilieni și multe persoane din întreaga lume bucurându-se pentru Leo Messi în această finală electrizantă.

Un final pe măsura acestui geniu, care a marcat o eră, înainte de a câștiga Campionatul Mondial. 

Îmi imaginez ce petrecere face prietenul meu Maradona în Ceruri. Aici, suntem milioane de oameni, de naționalități diferite, care te aplaudă. Felicitări, Messi”, a scris Ronaldo pe Instagram.

O româncă a împărțit scena cu Messi și Mbappe la finala Mondialului

O româncă, Adriana Paul, a fost pe scenă la premierea de la finala Campionatului Mondial. Adriana lucrează în Qatar ca stewardesă iar pe podium a stat chiar în spatele președintelui Franței Emmanuel Macron.

Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul
+29 FOTO

Citește și:

Prima explicație pentru gestul obscen! Ce spune portarul Argentinei: „Dedicația era pentru ei! Aroganțele astea nu merg cu mine!”

Prima reacție a lui Mbappe după finala Mondialului » 2 cuvinte și peste 2 milioane de aprecieri în 25 de minute

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  19 Decembrie 2022, 17:46

Am vazut eleganta gestica si in exprimare a argentinienilor in cazurile lui Messi (la adresa lui Weghorst, pe durata unui interviu), Martinez (nu cred ca la Asenal sau la Villa a invatat gesturi golanesti, incalificabil fiind cel dupa primirea titlului de cel mai bun portar), Aguero si Acuna (un "rupator" ... clasa)!

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  19 Decembrie 2022, 17:30
Postat de rocky3 pe 19 Decembrie 2022, 15:29

Nu cred ca gelatu a scris ceva așa elevat. Poate vreun colaborator din PR mai degrabă! Mai ales că portughezii au tot atacat Argentina la acest turneu.

De unde si pana unde "tatuatul" (Messi, adica) este vreun tip stilat, cu un discurs peste cel al "gelatului"? Mi se pare ca Ronaldo se descurca mai bine decat Messi la orice test ce implica retorica si inteligenta!

Nelu45
Nelu45  •  19 Decembrie 2022, 15:54

Este vorba de Dințosul, tinere. Când ai venin în pix, păstrează-l pentru timpuri mai rele. S-ar putea să ai nevoie să te aperi de propria-ți răutate. Când nu știe și zici că știe, ucide-l, spune o vorbă! De ce dai în ziar când nu știi despre care Ronaldo este vorba? Portughezul n-a fost niciodată campion mondial. Dar și el l-a felicitat pe Mesi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează