Pe cine mizează Ronaldo la Mondial, după eliminarea Braziliei: „Ea e principala favorită”

Ronaldo Nazario/ foto Imago Images
Ronaldo Nazario/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 18:01 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 18:21

Ronaldo Nazario (46 de ani), legendarul atacant brazilian, consideră că Franța e principala favorită la câștigarea Campionatului Mondial.

Francezii joacă în semifinale cu Maroc, miercuri de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR 1. Franța ar putea da în finală peste Croația sau Argentina, care se întâlnesc în penultimul act marți, de la 21:00.

Selecționerul Argentinei reacționează după acuzele din meciul cu Țările de Jos: „Noi știm să pierdem” » Ce spune de meciul contra Croației
ARGENTINA - CROAȚIA
Selecționerul Argentinei reacționează după acuzele din meciul cu Țările de Jos: „Noi știm să pierdem” » Ce spune de meciul contra Croației

Ronaldo o vede pe Franța favotrită la câștigarea Mondialului din Qatar

„Pronosticul meu, chiar înainte de începerea Mondialului, era o finală între Franța și Brazilia. Francezii au rămas în competiție și confirmă de la meci la meci că sunt principalii favoriți. 

Au o echipă foarte puternică, atât în apărare, cât și în atac sau la mijlocul terenului. La ultimul meci au marcat chiar și prin Tchouameni, cu un șut din afara careului”, a declarat Ronaldo, potrivit L'Equipe.

Brazilianul a ținut să îl laude pe Mbappe, vedeta Franței și golgeterul la zi al Campionatului Mondial (5 goluri): „Are un turneu foarte bun. Este decisiv, are calități fizice și tehnice incredibile, cred chiar că poate fi cel mai bun jucător al Cupei Mondiale. Ceilalți jucători sunt rapizi, dar el este și mai rapid. Îmi amintește un pic de mine, atunci când jucam. Știe cum să își folosească abilitățile.

Știe cum să treacă în viteză de adversari, apoi ajunge în poziții bune și marchează”.

Ronaldo: „Argentina nu joacă prea bine”

Ronaldo și-a spus părerea și despre parcursul Argentinei, echipă care nu l-a impresionat la acest turneu final.

„Argentina nu joacă foarte bine, dar jucătorii sunt uniți, formează o echipă, sunt agresivi. Îl au pe Messi, care atunci când se află în apropierea careului este decisiv. Acum face mai puțin sprinturi decât înainte, dar imediat cum primește mingea vede spațiul liber. În careu este ucigător”, a declarat Ronaldo, potrivit AS.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Lusail Bulevard, un veritabil „Times Square” în mijlocul lumii arabe

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Cine e favorit să arbitreze finala Campionatului Mondial » I-a enervat la culme pe englezi în meciul cu Franța!

Emiliano „Dibu” Martinez, portarul necunoscut din 2020 e acum eroul Argentinei » Cel care provoacă și apără penalty-uri e preferatul lui Messi: „Ești o fiară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Birlic2106
Birlic2106  •  16 Decembrie 2022, 20:34

ARGENTINA....! MESSI NU ARE EGAL...!

Freyya
Freyya  •  13 Decembrie 2022, 16:32
Postat de steaua.libera pe 13 Decembrie 2022, 03:59

N-avea cum să zică Argentina

de ce? il durea intre degetele mari de la picioare?

vallym84
vallym84  •  13 Decembrie 2022, 13:55

Nu ai cum sa compari pe Mbappe cu Ronaldo din pacate...e diferenta mare, inca...copilul e fff talentat, are viteza, trofee dar se pierde cateva meciuri apoi explodeaza iar. Ronaldo era o incantare in fiecare meci cu viteza si driblingurile lui. Eu personal nu am mai vazut un asemenea jucator, cu tot respectul pt toti ceilalti granzi...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează