Sadio Mane nu va juca la Campionatul Mondial! Ce a pățit senegalezul

Sadio Mane, foto: Imago
Sadio Mane, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 12:05

Sadio Mane ratează Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, care debutează pe 15 noiembrie. Starul Senegalului, locul 2 în ancheta pentru Balonul de Aur, a suferit o leziune la genunchiul drept marți seară, în meciul lui Bayern, 6-1 cu Bremen.

În anul în care a cucerit Cupa Africii, s-a clasat pe locul 2 în cursa pentru Balonul de Aur și s-a transferat la Bayern, după șase sezoane cu multe trofee la Liverpool, Sadio Mané pierde cea mai importantă competiție. Mondialul din Qatar! Ce lovitură pentru Senegal, care rămâne fără starul său. 

Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”
GSP LIVE
Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”

Sadio Mane a părăsit terenul după 20 de minute 

Marți seară, la 6-1 cu Werder Bremen, atacantul în vârstă de 30 de ani a simțit dureri la genunchiul drept, s-a întins în iarbă și medicii münchenezi nu l-au putut ajuta. A trebuit să părăsească terenul după doar 20 de minute. 

Antrenorul lui Bayern era neliniștit la sfârșitul meciului. „Nu știu cu exactitate ce are. A primit o lovitură în rotula dreaptă, dar nu pot să vă spun mai multe momentan. Sper să nu fie ceva grav”, a declarat Julian Nagelsmann. Secundul acestuia, Dino Toppmoeller, a încercat să liniștească atmosfera: „Accidentarea nu este foarte serioasă. Participarea sa la Mondial nu e pusă în pericol”. Dar chiar era. 

Sadio Mane are o leziune la tendonul genunchiului drept 

Mané nu va juca la turneul final! Rezonanța magnetică a evidențiat o leziune a tendonului genunchiului și va trebui să lipsească mai multe săptămâni. Îndepărtându-l de națională în acest sfârșit de an. 

Aliou Cissé, selecționerul Senegalului, va anunța vineri lotul definitiv pentru turneul final din Qatar. Și Sadio nu va fi printre cei 26 de jucători.

Citește și:

Sepp Blatter acuză înainte de CM 2022: „Voturile influențate de Platini au fost decisive. După 6 luni, avioanele de luptă erau cumpărate de Qatar din Franța”

Răzvan Marin, eroare decisivă în Serie A! Ce notă a primit în Gazzetta dello Sport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Marba1948
Marba1948  •  09 Noiembrie 2022, 12:25

Ce pacat! Un jucator excelent si, mai presus de toate, un Om deosebit! Care face opere de caritate remarcabile in tara natala!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  09 Noiembrie 2022, 12:10

regrete pentru Mane... de s-ar accidenta mai multi fotbalistit sa rateze CM Qatar mai toate vedetele fotbalului!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează