INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ

Marcatorii Arabiei Saudite care au năucit Argentina, antrenați de 3 români! Povești colosale aflate de GSP: „Vezi să nu te mănânce leopardul cu totul!”

Saleh Al-Shehri la sosirea în Qatar / foto: https://www.instagrasaleh_alshehri11/
Saleh Al-Shehri la sosirea în Qatar / foto: https://www.instagrasaleh_alshehri11/

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 13:30 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 14:32

Argentina - Arabia Saudită 1-2 | Jucătorii care au marcat contra naționalei lui Leo Messi au fost antrenați în trecut de românii Răzvan Lucescu, Laurențiu Reghecampf și Ciprian Panait.

Saleh Al-Shehri (29 de ani, atacant) a egalat la 1 în minutul 48, șut excelent la lung, la capătul unei faze la care Leo Messi a pierdut balonul la jumătatea terenului. 

Faza dubioasă din care Messi a marcat primul lui gol în Qatar + Recordul atins de starul lui PSG
ARGENTINA - ARABIA SAUDITĂ
Faza dubioasă din care Messi a marcat primul lui gol în Qatar + Recordul atins de starul lui PSG

Saleh Al-Shehri și Al-Dawsari, marcatori împotriva Argentinei, au fost antrenați de români

  • Al-Shehri a fost pregătit de Răzvan Lucescu la Al-Hilal între 2019 și 2021, reușind 11 goluri în 44 de meciuri cu antrenorul român pe bancă.
  • Atacantul Arabiei Saudite are 8 partide și sub comanda lui Ciprian Panait la Al-Raed, în sezonul 2017/18.

Al-Dawsari (31 de ani, mijlocaș ofensiv) a produs stupoare pe arena Lusail în minutul 53, când a adus Arabia Saudită în avantaj grație unei execuții superbe, la vinclu.

  • Și el a fost pregătit de Răzvan Lucescu la Al-Hilal în sezoanele 2019/20 și 2020/21, izbutind 13 goluri și 12 pase decisive sub comanda românului. 
  • Al-Dawsari a lucrat și cu Laurențiu Reghecampf la Al-Hilal (2014/15) - 19 meciuri, 3 goluri, două assisturi.
  • Tot la Al-Hilal, Al-Dawsari are un meci și cu Panait antrenor.
Marcatorii Arabiei Saudite care au năucit Argentina, antrenați de 3 români! Povești colosale aflate de GSP: „Vezi să nu te mănânce leopardul cu totul!”
Al-Dawsari (dreapta) și Saleh Al-Shehri (stânga)

Ciprian Panait: „Al-Dawsari a venit cu un Lamborghini la antrenament. Saleh se ducea să vadă leopardul”

Contactat de Gazetă, Ciprian Panait a rememorat câteva episoade cu cei doi fotbaliști.

„I-am avut pe amândoi. Pe Salem Al-Dawsari l-am antrenat la Hilal. Era un tip mai capricios, dar un foarte bun fotbalist. Stângul, dreptul, de la mijlocul terenului în sus putea juca pe orice post. Totuși, nu știai niciodată la ce să te aștepți de la el la antrenament. 

Trăgea tare la fiecare ședință de pregătire, dar mereu era în alt mood, în altă stare de spirit. Și-a prelungit contractul când eram eu acolo, iar a doua zi a apărut la antrenament cu un Lamborghini galben. 

Pe Saleh Al-Shehri l-am antrenat la Al-Raed. E un jucător foarte bun, dar nu prea juca pentru că erau presiuni mari să joace un străin care era pe același post. M-am apropiat mult de el în perioada aia, vorbeam foarte mult deși el e un tip destul de taciturn. Era din Jeddah și avea grupul lui de prieteni din oraș. 

Știu că petrecea foarte mult timp cu fundașul dreapta, mi-a zis că îi plăcea să petreacă timp împreună pentru că fundașul avea un leopard acasă. Saleh se ducea să vadă leopardul. Prietenul lui venea uneori la antrenament cu mâinile bandajate. Mai glumeam: «I-a fost foame leopardului? Vezi să nu te mănânce cu totul și să ratezi antrenamentul»”, a declarat Panait pentru GSP.ro.

Clasamentul în grupa C de la Campionatul Mondial

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Controversă și cu micul dejun primit de fanii cazați în „orașul” de containere din Doha: „200 de lire pe noapte pentru asta?”

Au cerut retragerea unei superforțe de la Campionatul Mondial: „Ne este rușine pentru voi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  22 Noiembrie 2022, 19:07

uite l bah pe iosif cu gaina :))))))))))))))) ...aaaaa nu este el !!! Iosife daca iti pui fata de masa pe cap ..si tii gaina pe mana ..te faci seic de vaslui !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Noiembrie 2022, 19:03

Mentionati-l pe Balaci si pe toti ceilalti...........nu vreau eu sa ii numar................apoi la final cei actuali...... Arabia Saudita in loc sda mearga pe LUNA....mai bine ar face Benzina 5 lei in Romania ..... si vor avea mai mult de castigat !

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  22 Noiembrie 2022, 17:37

Sa nu uitati sa mentionati ca Mircea Lyceascu o fost cel care a descoperit aceste nestemate ale desertului. Daca nu era el... Razvan i- a slefuit asa putin))) Gsp ***! Cind nu ai vocatie pt nimic te faci ziarist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează