INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - MEXIC 2-0

Luptătorul gata să sară în apărarea lui Messi: „Canelo, dacă vrei să te bați, sunt pregătit! Lasă-l pe Leo în pace!”

Santiago Ponzinibbio/ foto Imago
Santiago Ponzinibbio/ foto Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 20:13 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 22:10

Argentina - Mexic 2-0. Santiago Ponzinibbio, un luptător de MMA argentinian, îl apără pe Lionel Messi în fața atacului lui Canelo. Boxerul mexican îl amenințase public pe căpitanul Argentinei, după ce a văzut imaginea din vestiar în care Leo lovea un tricou al unui jucător mexican.

„Chiar m-a enervat. Nu are niciun rost să îl ameniți pe Messi. Cu toții știm ce caracter are Leo. Canelo poate nu îl cunoaște, astfel că nu ar trebui să vorbească. Frate, dacă vrei să te bați, sunt pregătit! Lasă-l pe Messi în pace! Dacă te iei de el, te iei de toată Argentina. Nu îl mai deranja”, a declarat Ponzinibbio, potrivit Sport Bible.

Moment stupefiant! Canelo Alvarez, boxerul momentului în lume, amenințări la adresa lui Messi: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”. De ce îl acuză
ARGENTINA - MEXIC 2-0
Moment stupefiant! Canelo Alvarez, boxerul momentului în lume, amenințări la adresa lui Messi: „Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”. De ce îl acuză

Guardado a comentat momentul în care Messi i-a călcat tricoul în picioare

Andres Guardado (36 de ani), mijlocașul naționalei Mexicului, a recunoscut că el a făcut schimb de tricouri cu Messi după meciul cu Argetnina, 0-2, de la Campionatul Mondial.

Căpitanul mexicanilor i-a răspuns și lui Canelo Alvarez, boxerul care l-a amenințat pe Messi după ce a văzut imaginile în care Leo dădea cu piciorul în vestiar într-un tricou al naționalei Mexicului. Guardado a dat-o la pace și a susținut că gestul lui Messi nu este ieșit din comun.

Luptătorul gata să sară în apărarea lui Messi: „Canelo, dacă vrei să te bați, sunt pregătit! Lasă-l pe Leo în pace!”
Momentul în care Messi calcă pe tricoul lui Guardado

„Am avut norocul și privilegiul de a-l înfrunta pe Messi mulți ani în Spania și știu ce fel de persoană este. Canelo nu știe cum e în vestiar și de aceea pot înțelege reacția de a se simți jignit văzând tricoul Mexicului pe jos.

De fiecare dată când am avut ocazia să-i cer ceva lui Messi, un schimb de tricou sau o fotografie cu fiul meu, el a acceptat întotdeauna.

Cine nu a fost niciodată într-un vestiar de fotbal nu știe ce se întâmplă. E o înțelegere cu cei care se ocupă de echipament, sună cam așa: când lași pe jos ce e transpirat, se spală, iar ce nu lași pe jos, iei acasă. Hainele murdare ajung pe podea, fie că e vorba de tricoul tău sau de cel al adversarului. 

Acel tricou era al meu, eu am făcut schimb cu Messi. Îl înțeleg pe Canelo, dar nu ar trebui să dăm mare importanță la ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Andres Guardado, potrivit TyC Sports.

Canelo l-a amenințat pe Messi

După ce a văzut imagine din vestirul Argentinei, Canelo l-a atacat pe Messi. „„Așa cum respect eu Argentina, trebuie să respecți tu Mexicul. Nu vorbesc despre toată țara, vorbesc despre Messi și lucrul pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez, pe contul său oficial de Twitter.

Citește și:  

Qatarul începe să recunoască » Noua estimare a muncitorilor decedați pe șantierele Mondialului

Prima grupă limpezită: Senegal se califică în „optimi” pentru a doua oară în istorie » Jurnaliștii GSP i-au filmat pe africani executând dansul bucuriei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează