Kun Aguero explică de ce l-a jignit pe Camavinga » Cum a reacționat după ce fanii l-au criticat

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2022 09:01 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 09:12

Sergio Kun Aguero a explicat în premieră momentul controversat de la petrecerea Argentinei, după cucerirea Campionatului Mondial.

Fostul atacant, retras din fotbal din cauza unor probleme medicale, a petrecut alături de jucătorii lui Lionel Scaloni, iar în vestiar l-a jignit pe Eduardo Camavinga, mijlocașul lui Real Madrid, numindu-l „cara de pinga” ceea ce în traducere ar însemna „față de p***”.

Lionel Messi, cel mai mare din toate timpurile » Gazeta a realizat o analiză a celor mai importanți 6 fotbaliști din istorie, iar concluzia e una singură: „Puricele” e GOAT
ARGENTINA, CAMPIOANA LUMII
Lionel Messi, cel mai mare din toate timpurile » Gazeta a realizat o analiză a celor mai importanți 6 fotbaliști din istorie, iar concluzia e una singură: „Puricele” e GOAT

Aguero explică de ce l-a jignit pe Camavinga

Criticat pentru faptul că l-a jignit pe francezul de 20 de ani, Kun Aguero a distribuit pe Twitter mesajul unui fan și a explica de ce a reacționat așa. 

„Tipule, nu înțelegi că nu am nimic contra lui? Băiatul e un jucător extraordinar. A fost o glumă, ca cele pe care le am când fac streaming. Frate, nu a fost o răutate. Pace și iubire”, a scris Aguero. 

Ce i-a scris fanul? „Trebuie să ai o inimă foarte rea ca să te iei de un băiat care la 19 ani a câștigat Champions League și a jucat finala unui Mondial”.

Argentina, noua campioană mondială

Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

  • După o pauză de 36 de ani, Argentina aduce al treilea titlu mondial în vitrină!
  • Pentru Leo Messi este încununarea unei cariere fabuloase. Trofeul mondial era singurul care îi lipsea din palmares!
  • Disctincțiile Campionatului Mondial: Leo Messi (fotbalistul turneului), Enzo Fernandez (cel mai bun tânăr jucător), Emiliano Martinez (portarul turneului) și Kylian Mbappe (golgeterul turneului).

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » A meritat Argentina să câștige Cupa Mondială?

Citește și: 

Pasiune, nu diplomație » Gazeta a mers la Ambasada Argentinei din București, a doua zi după ce Messi a luat Cupa Mondială: „L-am avut pe Maradona, acum avem alt zeu. Anxietatea a fost dramatică”

Diego și Leo, zeii purtați pe umeri » Povestea celor mai frumoase fotografii ale Argentinei: „M-am trezit față în față cu el. O conexiune instantanee”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează