Ce enormități a spus o jurnalistă, în direct la TV, despre Campionatul Mondial. Replica lui Kroos a „topit” internetul

Cristina Cubero, la El Chiringuito // sursă foto: captură video Twitter
Cristina Cubero, la El Chiringuito // sursă foto: captură video Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 16:46 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 16:54

Jurnalista spaniolă Cristina Cubero, urmărită de aproape o sută de mii de oameni pe Twitter, a spus la TV că printre cei mai slabi jucători de la Campionatul Mondial s-a numărat și Toni Kroos. Numai că mijlocașul german s-a retras din națională din vara lui 2021, nu a făcut parte din lotul pentru Qatar.

Cristina Cubero, jurnalistă cu aproape 100.000 de urmăritori pe Twitter, a spus în direct la TV, la emisiunea El Chiringuito, că cei mai slabi jucători de la Campionatul Mondial qatarez au fost Vinicius Junior și Toni Kroos.

Alegerile ei au șocat urmăritorii, întrucât Vinicius a înscris un gol și a oferit două pase decisive în 4 meciuri pentru Brazilia, iar Kroos nici măcar nu a jucat în Qatar, din moment ce s-a retras din naționala Germaniei după Campionatul European din 2021!

Dați afară de pe Arena Națională! N-au plătit schimbarea gazonului și n-au fost primiți pentru un nou eveniment
ARENA NAȚIONALĂ
Dați afară de pe Arena Națională! N-au plătit schimbarea gazonului și n-au fost primiți pentru un nou eveniment

Enormități spuse de o jurnalistă în direct la TV. Replica lui Toni Kroos a „topit” internetul

Enormitățile spuse de jurnalistă au ajuns și la urechile lui Kroos. Acesta a răspuns pe Twitter: „Știam că cineva va da vina pe mine”.

Răspunsul lui Kroos a trecut de 160.000 de aprecieri și 15.000 de distribuiri la ora redactării articolului.

Înainte să vină răspunsul lui Kroos, Cristina Cubero a admis că s-a înșelat: „Am greșit, voiam să spun Muller. Dar Vinicius a fost o dezamăgire în opinia mea”.

Thomas Muller, nu Toni Kroos :D 

Apoi i-a răspuns și lui Toni Kroos: „Hahaha, scuze Toni. Te admir profund. Cred că alegerea ta a fost decepționantă. Dar te respect”.

Thomas Muller, ținta „reală” a jurnalistei, a fost titular în toate cele 3 meciuri ale Germaniei din Qatar, toate în faza grupelor, dar nu a înscris și nu a pasat decisiv. Mai mult, a fost schimbat spre finalul tututor celor 3 partide. 

Cristina Cubero se prezintă drept o jurnalistă care a transmis de la șapte Campionate Mondiale, cinci ediții ale Jocurilor Olimpice și nouă finale de Champions League.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Povestea SF a lui Richarlison, îngerul din umbră » Crescut cu pistolul la tâmplă, acum întoarce totul spre nevoiași: de la flămânzii Braziliei la bolnavii de cancer

Tite, agresat în public, pe stradă! Ce i-a reproșat atacatorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
enigmaticul
enigmaticul  •  25 Decembrie 2022, 11:49

Mda.......Lasă femeile să vorbească de fotbal, că râzi de te strici!!! Probabil n-a găsit altă modalitate de a se băga și ea în seamă.

vady
vady  •  25 Decembrie 2022, 09:16

puneti niste titluri hilare, "a topit internetul", sunteti penibili

florianveress
florianveress  •  24 Decembrie 2022, 19:09

N-are nici o treabă cu fenomenul, la fel ca și 12 din cărți, locuitorul cutiei de carton!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează