EXCLUSIV // VIDEO Mizează cu toată încrederea pe o mare surpriză diseară, în Maroc - Spania: „Cred în karma! Când ești arogant, viața îți dă o palmă”

Spania înfruntă Maroc pentru un loc în sferturile Campionatului Mondial / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Spania înfruntă Maroc pentru un loc în sferturile Campionatului Mondial / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 11:25 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 12:56

Victoraș Astafei (35 de ani), fost atacant la Petrolul, Oțelul, Sepsi sau Botoșani, legitimat în prezent în cel de-al treilea eșalon, la Unirea Ungheni, a vorbit la ediția din această dimineață a GSP Live despre optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Astafei așteaptă o surpriză în duelul Maroc - Spania de astăzi.

Spania e favorită certă în „optimea” cu Maroc din această după-amiază (ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1), însă fostul atacant din prima ligă estimează un deznodământ neașteptat.

Marocul este una dintre naționalele-surpriză de la acest Campionat Mondial. Cotați cu șansa a 3-a într-o grupă cu Croația și Belgia favorite, marocanii lui Zyiech și Hakimi nu doar că s-au calificat, dar au și câștigat grupa.

Victoraș Astafei: „Spania mi se pare arogantă, nu trece de Maroc”

„Spania mi se pare puțin arogantă, inclusiv la nivelul declarațiilor date după meciul cu Costa Rica, o echipă modestă a Mondialului. Părerea mea e că nu va trece de Maroc astăzi. Eu zic că Maroc trece de Spania. Cred că sunt singurul care o spune, dar asta simt. De obicei, cred în energii și în karma. Când ești arogant și crezi că totul ți se cuvine și ești mai bun decât restul, viața îți dă câte o palmă câteodată.

Ei și după meciul pierdut cu Japonia au spus că sunt mai buni decât majoritatea echipelor de la Mondial. Mi s-a părut un pic deplasat” a declarat Astafei, în dialogul purtat cu jurnalistul GSP Alberto Boțoghină. 

7e, în medie, cota oferită de bookmakeri pentru o victorie a marocanilor în fața Spaniei. 4.40 e cota pentru calificarea africanilor în „sferturi”

Maroc - Spania, echipe probabile:

Maroc: Bounou - Hakimi, Saiss, Aguerd, Mazraoui - Ounahi, Amrabat, Sabiri - Ziyech, En-Nesyri, Boufal
Selecționer: Walid Regragui

Spania: Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporta, Jordi Alba - Gavi, Busquets, Pedri - F.Torres, Morata, Dani Olmo
Selecționer: Luis Enrique

Stadion: Education City Stadium
Arbitru: Fernando Rapallini

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

VIDEO Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!

Plecări în lanț » Al patrulea selecționer care a rămas șomer, în urma Campionatului Mondial din Qatar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
komosikus
komosikus  •  06 Decembrie 2022, 15:15

Marocul se califica, stati chill. Singura (si cea mai buna) tara araba ramasa in competitie, sustinuta de toata lumea din zona, inclusiv din tribune. Sahara Occidental, Ceuta si Melilla, conflictul de anul trecut dintre Maroc si Spania, totul ii motiveaza pe marocani. Iar in fotbalul de azi doar magrebienii si ceva sud americani mai pun osul. Spaniolii vor fi luati cu fulgi cu tot. Si vor fi 40000 de marocani fanatici in tribune. Iar jucatori ca Ziyech si Boufal n-au spaniolii. 2-0 sau 2-1 Maroc.

radumatei
radumatei  •  06 Decembrie 2022, 14:50

Victorașe, vezi să nu-ți dea și ție karma vreo palmă după ceafă pe-acolo prin liga a 3-a, că prea vorbești de lucruri care te depășesc.

rottwailer
rottwailer  •  06 Decembrie 2022, 13:20

Surpriza se va incheia aici! Spania are jucatori valorosi si nu cred ca Marocul va castiga. Au fost slabi competitorii in jocurile cu Maroc. Anonimul de Astafei probabil ca a jucat la pariuri si doreste o surpriza pentru un castig pe Maroc. Ai pierdut banii cumetre!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează