INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  FRANȚA - MAROC

„Suntem înfometați, vrem finala!” » Mesajul selecționerului Regragui înaintea semifinalei cu Franța de la Campionatul Mondial

Mesajul selecționerului Regragui înaintea semifinalei cu Franța: „vrem finala!”. Foto: Imago Images
Mesajul selecționerului Regragui înaintea semifinalei cu Franța: „vrem finala!”. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2022 14:31 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 14:52

Selecționerul Marocului, Walid Regragui (47 de ani), vede Franța cea mai bună echipă din lume: „Dar și noi, marocanii, suntem ambițioși și vrem să ducem Africa pe culmile lumii. Fanii noștri sunt nebuni, vom evolua ca și acasă”.

  • Franța - Maroc se joacă miercuri, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR1

Deși toată lumea o consideră outsider, naționala Marocului vrea să-și continue traseul la Mondiale până la capăt. Franța e marea favorită, numai că selecționerul Walid Regragui e convins că revelația turneului poate produce încă o surpriză. 

Suntem înfometați, vrem finala! Avem ambiții mari și vrem să ducem Africa pe culmile lumii. Fanii noștri sunt nebuni, vom evolua ca și acasă datorită lor”.

Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”
GSP LIVE
Dezvăluiri despre jucătorul dorit de Becali: „Nu cu băutura avea probleme, ci cu jocurile de noroc”

Walid Regragui: „Jucăm ca o echipă mereu”

Secționerul marocan a dezvăluit, la conferința de presă de ieri, câte ceva despre cum a pregătit duelul cu campioana mondială. 

„Nu putem să ne concentrăm doar pe Mbappe. Din păcate pentru noi, Franța are mulți jucători buni, Griezmann, Giroud și alții. Hakimi îl cunoaște pe Kylian mai bine decât mine și ar putea să-mi dea câteva sfaturi. Dar noi vom juca mereu ca o echipă. Nu sunt sigur că foamea de victorie și ambiția vor fi suficiente pentru a trece mai departe, însă noi sperăm să fie. Nu sunt nebun, va fi greu înfruntând cea mai bună echipă din lume”, a spus Regragui.

Maroc va avea 20.000 de fani la meciul cu Franța

Regragui mizează mult pe aportul suporterilor pe stadionul Al Bayt: „Vor veni minimum 20.000 de fani și băieții aceștia sunt cei mai buni din lume, de aceea trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. Eu am dublă cetățenie și asta e o onoare și o plăcere. Cine are dublă cetățenie se bucură oricum. 

Nu contează împotriva cui vom juca, noi vrem s-ajungem în finală. Am încercat să construiesc un spirit de echipă, dar meritul aparține jucătorilor. Datorită lor am ajuns așa departe. Trebuie să fim organizați tactic și să avem și încredere în mijloacele noastre. 

Jucătorii au crezut în acest proiect, am găsit un grup dedicat și nu dorim să ne oprim doar la a fi prima țară africană în semifinale. Când ai pasiune, dorință și concentrare plus atâția suporteri în spate poți obține orice rezultat. Iată de ce consider că putem învinge”.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Atmosferă fabuloasă făcută de fanii marocani la Doha

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Pe cine mizează Ronaldo la Mondial, după eliminarea Braziliei

Lionel Scaloni, în lacrimi înainte de Argentina - Croația

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
realsteaua
realsteaua  •  13 Decembrie 2022, 15:43

Gata, ați ajuns în semifinale, vă ajunge. Nu câștigă niciodată *** în detrimentul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează