VIDEO / EXCLUSIV Olandezul cu origini marocane din fotbalul românesc, nemulțumit de naționala lui van Gaal: „Nu e Olanda pe care o cunosc eu” + Ce spune despre șansele de calificare ale Marocului

Yassine Zakir
Foto: Imago
Yassine Zakir Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2022 13:48 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 15:54

Yassine Zakir (25 de ani), fundașul dreapta al celor de la Metaloglobus, fotbalist olandez cu cetățenie marocană, a vorbit despre parcursul celor două naționale la Campionatul Mondial din Qatar. 

Născut în Olanda, dar cu origini marocane, fotbalistul divizionarei secunde urmărește foarte atent evoluția celor două naționale la Campionatul Mondial. E însă nemulțumit de jocul prestat de selecționata lui Louis van Gaal în ciuda calificării în „optimi”, iar marocanilor le ține pumnii în meciul cu Canada de astăzi (ora 17:00), care i-ar putea califica mai departe. 

Scandal uriaș la Campionatul Mondial: Franța vrea să modifice scorul la „masa verde”!
Tunisia - Franța 1-0
Scandal uriaș la Campionatul Mondial: Franța vrea să modifice scorul la „masa verde”!

Yassine Zakir: „Nu e Olanda pe care o cunosc”

„Nu e Olanda pe care o cunosc, nu a avut evoluții foarte bune. Dar a câștigat, rezultatele contează. Sunt foarte fericit că a reușit să treacă de grupe. Sper că jocul se va îmbunătăți și că nu se oprește aici. E o surpriză plăcută naționala Statelor Unite, cu tot ce ne-a arătat. 

Îmi doresc ca olandezii să nu îi subestimeze pe americani, pentru că au jucători de calitate și pot pune probleme. Cred că Olanda se numără printre favoritele la trofeu și, bineînțeles, și în duelul cu SUA. Ne așteaptă un meci frumos, cred că ne vom bucura de el”, a declarat Zakir pentru GSP.ro

Zakir: „Sunt mândru de Maroc”

Acesta a trecut apoi s-o analizeze pe Maroc, despre care are numai cuvinte de laudă pentru prestațiile de până acum de la acest turneu final. 

„Desigur că țin și cu Maroc, am origini marocane. Și Maroc a surprins la Mondial, se descurcă foarte bine. O victorie cu Belgia și un egal cu Croația, națională care juca finala la ultimul turneu. Sunt mândru de ei! 

Au o șansă importantă, pentru că adversarul are două înfrângeri. Maroc e pe doi, Canada fără șanse, dar nu trebuie subestimată. Ei joacă fără presiune. E nevoie de concentrare pentru victorie”, a mai spus fundașul lateral. 

Există o șansă să bată Australia. E o altă surpriză a Mondialului. Nu se mai calificaseră de mult. Nu se știe niciodată. Argentina a pierdut cu Arabia Saudită, Messi a ratat ieri penalty (n.r. - cu Polonia). Va fi interesant.

- Yassine Zakir, despre un posibil duel Olanda - Argentina în „sferturi”

Dacă Olanda și Maroc se vor întâlni țin cu amândouă, sunt țările mele. E foarte dificil să aleg una.

- Yassine Zakir, fundaș dreapta Metaloglobus

Citește și: 

Messi a refuzat să comenteze un posibil conflict cu Lewandowski: „Nu voi fi eu cel care încalcă regula”
ARGENTINA
Messi a refuzat să comenteze un posibil conflict cu Lewandowski: „Nu voi fi eu cel care încalcă regula”
Messi, UNIC în istoria Campionatului Mondial! Record negativ pentru starul Argentinei
POLONIA - ARGENTINA 0-2
Messi, UNIC în istoria Campionatului Mondial! Record negativ pentru starul Argentinei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează