INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT1, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Kape nu poate » CFR a suferit prima lovitură ofensivă la Milano. Pe cine va titulariza Paulo Sergio în locul grecului

Kapetanos nu va fi pe teren la meciul cu Inter
Kapetanos nu va fi pe teren la meciul cu Inter

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 23:10

Grecul nu a putut fi recuperat după entorsa din Spania pentru meciul de astăzi.

O alunecare în careu întîrziată în amicalul cu Malaga B (4-1), disputat la Marbella, i-a risipit şansa lui Pantelis Kapetanos de a fi prezent pe "Giuseppe Meaza" împotriva Interului. Deşi a fost menajat în ultimele două partide de verificare din Spania, grecul nu a putut fi recuperat de pe urma entorsei suferite.

Mai mult, Kapetanos a simţit dureri puternice la antrenamentele de la Milano, oficialii clujeni temîndu-se să nu fie vorba despre o accidentarea mai gravă. Atacantul grec a făcut ieri un control la o clinică privată din Milano pentru a se afla exact cauza durerilor, dar RMN-ul nu a reliefat o fisură a osului. În 2011, chiar cînd a ajuns la CFR, Kapetanos a lipsit 3 luni de pe teren după o operaţie la menisc, forţînd însă revenirea. În locul său, pe foaie va fi trecut tînărul Adrian Păun (17 ani).

Cîrţu contraatacă la TV
Fostul tehnician al clujenilor a criticat schimbarea de sistem preconizată de Paulo Sergio pentru "dubla" cu Inter din Europa League. "Dacă vor juca într-un sistem cu cinci fundaşi, cum se preconizează, atunci va fi periculos. CFR n-a mai jucat niciodată aşa. În plus, sistemul e bun dacă adversarul joacă cu doi atacanţi centrali. Mai mult, dacă Inter evoluează cu trei atacanţi, iar nu înţeleg de ce trebuie să contraataci cu cinci fundaşi. Dar nu e treaba mea, Paulo Sergio ştie mai bine ce are de făcut", a spus Sorin Cîrţu la DigiSport.

"Am avut mereu amintiri frumoase după experienţa CFR. Am lăsat acolo colegi şi prieteni, astfel că va fi o partidă specială" ( Alvaro Pereira, fundaş Inter)

"E momentul potrivit pentru a demonstra că avem o echipă valoroasă. Tactica o va stabili antrenorul, dar nouă nu ne e frică de nimeni" ( Nicolas Godemeche, mijlocaş CFR)

"CFR vine din Liga Campionilor, a fost capabilă să cîştige cu Manchester şi doar cei care nu o cunosc pot subestima echipa" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

"Asta e viaţa cluburilor mici, trebuie să vîndă jucători, cum s-a întîmplat cu Sougou şi Bastos. Toţi avem probleme în viaţă şi dacă stăm să plîngem după pierderi, atunci nu ne mai putem bucura de viitor" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

"Nu ştiu ce probleme ar putea avea Inter, dar i-am văzut pe italieni jucînd cu Chievo. Inter e o formaţie extrem de bună, care se luptă pentru titlu şi Liga Campionilor" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

"E o partidă specială pentru mine, dar atunci cînd intru în teren nu mai contează nimic. Nu ştiu cum va juca Inter, noi avem o idee tactică şi sper să reuşim o partidă bună" (Felice Piccolo, fundaş CFR)

"Am închis antrenamentele pentru că munca noastră nu vreau să fie un circ. Nu pentru că am pregătit ceva special, cred că asta fac în fiecare zi" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

558872-caseta-inter-cfr.jpg

Citeşte şi:

Trimis în tribună! » Accidentat luni, Chivu este menajat pentru meciul cu Fiorentina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
cfrclujole
cfrclujole  •  14 Februarie 2013, 19:31
Postat de albusibiu pe 14 Februarie 2013, 11:25

Partea buna a stirii este ca Paun va fi pe foaia de joc. 17 ani, produs exclusiv al CFR-lui (nu luat pe la 18-19 ani de la alte echipe) si testat in mai multe amicale alaturi de echipa mare, cu prestatii din ce in ce mai promitatoare. Acum vine intrebarea: CFR-ul nu produce jucatori romani, asa-i?

Ar fi interesant sa intre Paun desi nu cred .

jocuri
jocuri  •  14 Februarie 2013, 12:41

eu unu m-am uitat nu tot meciul la ce a jucat inter cu chievo si vreu sa spun ca nu este o echipa care sa preseze pentru ca ei sau format ca si cfr pe contraatac deci nu vad sa se joace doar la o poarta.

jopek
jopek  •  14 Februarie 2013, 11:37

se vb ca Steaua are mai multe sanse deact CFR, eu cred ca e invers .... am vazut Interul si cu Vaslui... dar nu tot timpul numele e suficient sa te califici.. ce meciuri a facut Ajax cu City? e clar ca daca prind o zi bunicica nu neaparat buna, Steaua pimeste 2-3 goluri

Vezi toate comentariile (38)
Comentează