INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ, AZI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT1, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trimis în tribună! » Accidentat luni, Chivu este menajat pentru meciul cu Fiorentina

În actuala ediție de Europa League, Chivu a prins o repriză cu Hajduk Split, în turul 3 preliminar
În actuala ediție de Europa League, Chivu a prins o repriză cu Hajduk Split, în turul 3 preliminar

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 09:14

Deşi trecut pe lista UEFA, fundaşul român s-a plîns de o oboseală musculară la antrenament şi Stramaccioni a decis să nu rişte folosindu-l diseară.

S-a îndeplinit dorinţa lui Chivu de a nu juca împotriva unei echipe româneşti. Cel puţin în tur fundaşul lui Inter ratează duelul cu CFR Cluj. Nu numai că nu-i titular diseară, dar Stramaccioni nu l-a inclus în lotul de 21 al Interului! Accidentarea suferită luni l-a scos din calcule, antrenorul dorind să-l menajeze.

"Nu a evoluat duminică, fiind suspendat, iar la primul antrenament al săptămînii s-a plîns de o uşoară oboseală musculară. Cristian e un jucător important şi vreau să-l recuperez bine", explică tehnicianul. Care a făcut precizări asupra eventualei intervenţii chirurgicale la degetul 2 al piciorului drept, rupt la Split în urmă cu 6 luni şi operat deja de două ori fără succes: "Trebuie să bat în lemn, pentru că în această stagiune a avut şi aşa destul ghinion. Pentru moment, Chivu nu are nevoie de altă operaţie".

Discuţii cu Hagi şi Popescu
Propus recent de fraţii Becali la Dinamo, Stramaccioni a admis că a avut contacte în România, însă nimic mai mult. "Am o relaţie excelentă cu Popescu şi Hagi şi am fost în România să văd jucători cînd eram la juniorii Romei. Nu am primit oferte oficiale şi oricum eram sub contract", a dezvăluit italianul.

"Spre dezamăgirea unei naţiuni nu-l voi folosi pe Cristian, dar mai există şi meciul retur de la Cluj" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cfrclujole
cfrclujole  •  14 Februarie 2013, 19:35
Postat de adler_mannheim pe 14 Februarie 2013, 16:32

Din pacate nu joaca Chivuvu :) ar putea ajuta CFRul cu gafele lui

:)) corect!

adler_mannheim
adler_mannheim  •  14 Februarie 2013, 16:32

Din pacate nu joaca Chivuvu :) ar putea ajuta CFRul cu gafele lui

Vezi toate comentariile (2)
Comentează