CM 2010  ·  KOLN ALĂTURI DE GERMANIA

Alex Ioniţă i-a transmis un mesaj lui Podolski: "Ia-le pielea spaniolilor!"

Miercuri, 07 Iulie 2010, 00:00

Întreaga lume e cu ochii pe Campionatul Mondial din Africa de Sud şi pe semifinala din această seară dintre Germania şi Spania!

Colegii lui Lukas Podolski de la FC Koln, printre care şi fostul jucător al Rapidului, Alexandru Ioniţă i-au trimis atacantului naţionalei Germaniei un fax chiar în cantonamentul din Africa de Sud. Ofiţerul de presă al clubului a redactat un mesaj pentru Podolski, apoi toţi jucătorii au semnat pe aceea foaie.

"Dragă Poldi, dragă Lukas. Îţi dorim toate cele bune şi mult succes. Clubul tău e alături de tine, te susţine din toată inima. Sîntem mîndri de tine, pentru că faci parte din echipa noastră şi ne reprezinţi atît de spectaculos la Campionatul Mondial. Credem în tine şi sîntem bucuroşi de tot ce faci. Mult succes, ia-le pielea spaniolilor, apoi olandezilor în finală!", a fost mesajul transmis de jucătorii lui Koln, lui Podolski.Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

skrap  •  08 Iulie 2010, 00:47

=)), nu vrei tu sa imi ei piele dintre picioare?

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1