INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  LUCESCU SR, CAMPION MONDIAL

Antrenorul lui Şahtior s-a pozat cu mult rîvnitul trofeu!

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Mircea Lucescu n-a ratat ocazia de a pune mîna pe cea mai importantă cupă din fotbal. Cîştigător al ultimei Cupe UEFA în 2009, tehnicianul lui Şahtior a făcut poze alături de trofeul cucerit ultima oară de Italia la ediţia Germania 2006, profitînd că, în turul organizat de Coca-Cola, cupa inventată de Jules Rimet a poposit în Ucraina şi la Doneţk.

 


Fiul său Răzvan, selecţionerul Romaniei, şi suporterii "tricolorilor" mai au de aşteptat două săptămîni ca să poată admira pe viu preţiosul trofeu. Caravana va ajunge la Bucureşti pe 6 aprilie şi va sta două zile în ţară. Va fi doar una dintre escalele pe care Cupa Mondială le parcurge în 86 de ţări pînă să ia calea Africiide Sud, unde va avea loc turneul final programat între 11 iunie şi 11 iulie. Va fi pentru a doua oară cînd trofeul vizitează România după ce în iunie 2009 a fost expus la Ambasada Italiei din Bucureşti.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  24 Martie 2010, 13:32

poate avem noroc si castiga o spitalizare

 •  24 Martie 2010, 13:17

taranul!!!!...nu zicea el ca nu aduce cupa uefa in romania pt ca romania nu merita asta atata timp cat nu e in stare sa o castige?????? sa inteleg ca el crede ca meritan cupa mondiala????saracul ...i se trage de la dementa senila!!!! adevarul e ca omul a "recunoscut" ca el ar fi castigat cupa mondiala cu echipa ucrainei!!!! hahahahah

Vezi toate comentariile (2)
Comentează