INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA

Banderola de la Terry la Rio Ferdinand sau "de la un scandalagiu la altul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Tabloidele din Anglia au primit cu mare satisfacţie retragerea banderolei de căpitan al "naţionalei" lui John Terry, implicat în ultimele zile într-o serie de scandaluri sexuale şi financiare.

S-au dezumflat însă repede cînd au aflat cine este favorit la înlocuire. "Nu se poate! Rio Ferdinand?, a scris "The Mirror", jurnaliştii din Insulă fiind dezamăgiţi că "banderola trece de la un scandalagiu la altul". Ei şi-au amintit repede de problemele în care a fost amestecat apărătorul lui Manchester United, precum suspendarea pe 8 luni deoarece nu a vrut să se supună unui control antidoping sau multele petreceri "grele" la care a participat.

Concluzia: "Poate că, totuşi, Capello va căuta altă soluţie".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
 •  09 Februarie 2010, 11:03

foart frumos

 •  09 Februarie 2010, 11:02

eu ma f** pe gsp astia sunt numi dupa bani pentru ce ia facut scandalagii cand o sa joace gsp fotbal cum joaca ei atuni ar putea sai jigneasca dar nici atunci si ce mas rade sa dea gsp faliment .

 •  06 Februarie 2010, 17:45

Gerrard e cam singurul care merita banderola...un lider innascut. YNWA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close