INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  COASTA DE FILDEŞ - PORTUGALIA, MARŢI, 17:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ce-i în capul lui Cristiano Ronaldo? » PlayStation şi tenis de masă :D

Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid
Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Acestea sînt principalele preocupări ale atacantului portughez în perioada de relaxare.

Izolat în cantonamente, departe de tentaţii şi de atenţia mass-media, Cristiano Ronaldo este unul dintre jucătorii care caută mereu să aibă o preocupare în timpul liber. "Nu sînt omul care să stea. Chiar dacă sînt obosit, îmi place să fac ceva, aşa mă destind", a explicat starul portughez în cotidianul "A Bola".

Două sînt activităţile pe care le practică frecvent, dacă nu zilnic. Una este jocul pe PlayStation, în care partenerul preferat rămîne Duda, de la Malaga. Cealaltă e tenisul de masă. Mare fan al acestui sport, Cristiano a cerut gazdelor sud-africane o masă special pentru el. Aceasta-i instalată în apropierea camerei sale şi reprezintă locul de refugiu unde sînt atraşi alţi lusitani.

Atacantul Realului nu mai poate de bucurie cînd îşi vede coechipierii sosind: e maestru la ping pong şi nu are rival, celebrînd cu o satisfacţie imensă fiecare victorie. Cînd se mai întîmplă să piardă se bosumflă ca un copil mic rămas fără jucăria favorită. Atunci se refugiază în alte preocupări, cum ar fi Internetul ori piscina.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (1)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  13 Iunie 2010, 09:22

prostii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează