INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CAMERUN

Eto'o le-a dăruit coechipierilor din naţională ceasuri de lux în valoare de un milion de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2010 00:00

Jucătorul lui Internazionale Milano, Samuel Eto'o, a cheltuit un milion de euro pentru a achiziţiona 30 de ceasuri de lux, pe care le-a dăruit coechipierilor şi stafului tehnic al naţionalei Camerunului, drept recompensă pentru calificarea la Cupa Mondială, informează Eurosport Italia.

Potrivit sursei citate, atacantul camerunez are o firmă de ceasuri şi bijuterii de lux şi a cheltuit un milion de euro pentru a comanda 30 de ceasuri personalizate, valoarea unui ceas fiind de 35.000 de euro.

"Este un gest indiscutabil generos, ţinând cont de faptul că aceste ceasuri, pe lângă că sunt obiecte unicat, sunt şi obiecte de lux, deoarece pentru fabricarea lor s-au folosit metale preţioase şi diamante", scrie sursa citată.

Potrivit presei spaniole, Samuel Eto'o a oferit aceste ceasuri înaintea meciului amical cu Serbia, pe care naţionala Camerunului l-a disputat sâmbătă şi l-a pierdut cu scorul de 3-4.

La sfârşitul lunii mai, Samuel Eto'o a pus la îndoială participarea sa la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, după ce a fost criticat de compatriotul său Roger Milla, care a spus despre jucătorul echipei Inter că "nu s-a ridicat încă la înălţimea aşteptărilor" la naţionala Camerunului.

Camerun va evolua în grupa E a Cupei Mondiale, alături de Olanda, Danemarca şi Japonia.

Mediafax

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează