INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  S-AU TEMUT DE FURIA SUPORTERILOR

Francezii au revenit în ţară aşa cum au părăsit Mondialul: Pe uşa din dos

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Henry şi compania au reintrat în "Hexagon" în urmă cu cîteva ore, fiind escortaţi către autocar de un număr record de poliţişti.

Francezii au aterizat la 20 de km de Paris, pe aeroportul de business Le Bourget. Forţele de ordine i-au însoţit pe "cocoşi" spre ieşirea din spate a aeroportului, pentru a nu da ochii cu presa şi fanii furioşi.

Cîţiva martori susţin că Franck Ribery şi alţi jucători ai lui Olympique Lyon au rămas în aeroport de unde au plecat apoi cu două curse private către alte destinaţii.

Thiery Henry este aşteptat în această seară la Palatul Elysee pentru o întrevedere cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy. Motivul? Şeful statului aşteaptă o explicaţie pentru scandalurile din tabăra trupei lui Domenech.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
marian_u
marian_u  •  24 Iunie 2010, 16:28

motivul este ca seful statului a intrat in campanie electorala :) , toti politicienii francezi vor sa-si faca publicitate acum...

first2000
first2000  •  24 Iunie 2010, 15:04

SERVICE AUTORIZAT • OFERIM SERVICII DE : • INSTALARE WINDOWS + DRIVERE,ANTIVIRUS,APLICATII,ETC (WINDOWS XP,WINDOWS VISTA,WINDOWS 7) • SERVICE DESKTOP SI LAPTOP - REZOLVAM ORICE PROBLEMA !!! • COMERCIALIZAM COMPONENTE SI INCARCAM CARTUSE • CONFIGURARE SISTEME LA CERERE,INSTALARI COMPONENTE LA CELE MAI MICI PRETURI !!! Contact : 0766857957

Vezi toate comentariile (2)
Comentează