INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  "AM DEZAMĂGIT O ŢARĂ ÎNTREAGĂ"

Gerrard: "Jucăm pe viaţă şi pe moarte cu Slovenia, ar fi un dezastru să plecăm acasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Căpitanul Angliei spune că presiunea este din ce în ce mai mare în vestiarul trupei lui Capello, dar că Slovenia trebuie răpusă pentru a merge mai departe în competiţie. 

"Sloveniei îi este suficient un egal, presiunea este pe noi, că trebuie să cîştigăm pentru a merge mai departe. N-avem ce face, trebuie să trăim cu toată tensiunea asta pe umeri.

Teama de eşec ne ajută, am ajuns în Africa de Sud şi vrem să rămînem în competiţie pînă la final. Ar fi un dezastru să plecăm acasă încă din faza grupelor. Vrem mai mult!

Nu te ajută la nimic să joci cu frică. Trebuie să ne relaxăm, să avem răbdare, iat rezultatele nu vor întîrzia să apară. Cu Slovenia jucăm pe viaţă şi pe moarte.

E normal ca fanii să fie furioşi, au plătit şi bani frumoşi pentru a veni la Mondial. Am dezamăgit o ţară întreagă, însă vrem să ne revanşăm", a declarat Steven Gerrard pentru The Sun.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
liviuemil
liviuemil  •  23 Iunie 2010, 19:57

Dezastru e ca a-ti ramas. Dar nu pentru mult timp.

legoolas
legoolas  •  23 Iunie 2010, 14:13

SG baga`i in priza !! vreau spectacol !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează