INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  1 MILION $ PENTRU O LUNĂ

Ghana îl vrea pe Mourinho în Africa de Sud!

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Deşi nu sîntem la începutul lunii, o ştire-bombă e lansată de ghanaweb.com. "Acvilele negre" l-ar putea avea pe banca tehnică la turneul final din Africa de Sud pe antrenorul portughez! Federaţia ghaneză i-ar oferi un milion de dolari actualului antrenor de la Inter pentru doar o lună de contract şi aproape că l-ar fi şi convins, sponsorii locali căutînd lichidităţi pentru a creşte bonusul.

Sursa citată se bazează pe faptul că " Mourinho ar fi încîntat să lucreze din nou cu Essien, mijlocaş pe care îl apreciază foarte mult din perioada Chelsea, dar şi cu Muntari", pe care el a insistat să îl transfere la Inter de la Portsmouth. Suma propusă se apropie foarte mult de salariul lunar al lui "The Special One" la campioana Italiei, care vrea să-i ofere prelungirea angajamentului scadent în 2012 cu încă un an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  23 Aprilie 2010, 22:06

"Cocos" , singura posibilitate ca o echipa africana sa castige CM,este sa aibe 2-3 juc caucazieni,care sa ordoneze jocul.Spun asta cu regret,nu sunt neaparat rasist de felul meu,dar sunt prea dezordonati tactic.Uita-te la Franta,de cand s-a retras Zidane,e jale la ei,cu o echipa preponderenta de culoare(bine,poate nu e cel mai bun exemplu,Domenech este orice numa' antrenor bun).

 •  23 Aprilie 2010, 20:20

Daca e asa...inseamna ca trece de grupe sigur. Poate ajunge si in semifinale.

 •  23 Aprilie 2010, 20:19

Echipele africane mustesc de talent si forta dar sunt foarte dezordonate din punct de vedere tactic. O echipa a Africii va cistiga in urmatorii 20-30 de ani un trofeu mondial dar asta numai cu un antrenor extrem de riguros tactic pe banca. 'The special one' va face o figura frumoasa cu nationala Ghanei daca va accepta propunerea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează