INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  WAGS CONTRA CAPELLO

Nevestele vor să încalce consemnul!

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Nu-i erau suficiente problemele de lot lui Fabio Capello, după refuzul lui Bridge de a veni la "naţională", că s-au pus acum şi femeile în capul selecţionerului Angliei. Nevestele şi iubitele jucătorilor vor să meargă în Africa de Sud şi să violeze interdicţia italianului!


"WAGS", aşa cum e supranumite grupul femeilor disperate, au ales şi locaţia unde să stea pe perioada turneului final al CM, programat între 11 iunie şi 11 iulie. Palace Hotel din Sun City, un superluxos stabiliment de 6 stele, la cîţiva kilometri de cantonamentul Angliei, de unde nu vor lipsi Victoria Beckham şi Alex Gerrard! Vestea îl va înfuria pe Capello, care a bătut cu pumnul în masă, cerînd să nu vadă picior de femeie pe lîngă elevii săi la vară, după prezenţa nefastă a acestora la CM 2006 din Germania.


Singurul mulţumit este proprietarul hotelului: "Din motive de confidenţialitate, nu pot să confirm cine va locui la noi. Dar vor fi soţii şi logodnice faimoase pe perioada Mondialului. Palatul nostru oferă lux şi siguranţă oaspeţilor VIP pe care-i aşteptăm. Avem tot ceea ce le trebuie". O noapte de cazare la "Palace Hotel" costă 6.000 de euro!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2010, 12:34

Limba romana iti spune ceva??? : "WAGS", aşa cum e supranumite grupul femeilor disperate ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează