INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SUA - GHANA ÎN OPTIMILE DE FINALĂ ALE CM

Obama i-a felicitat pe americani pentru calificarea în "optimi"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a felicitat prin telefon, pe componenţii echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, urându-le succes în partida cu Ghana, din următoarea fază a competiţiei, informează AFP.

Informaţia a fost făcută publică de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Robert Gibbs, pe Twitter.

"Preşedintele a felicitat echipa americană la telefon pentru victoria de miercuri, din meciul cu Algeria, şi-a i-a urat să obţină o nouă mare victorie sâmbătă, în faţa Ghanei",
a scris Gibbs într-un mesaj pe Twitter.

Reprezentiva Statelor Unite ale Americii a învins, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), naţionala Algeriei, în ultima etapă a grupei C a Cupei Mondiale, şi s-a calificat în optimile competiţiei. La meciul de la Pretoria a asistat şi fostul preşedinte american Bill Clinton.

Mediafax

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (6)
sickpuppyz
sickpuppyz  •  25 Iunie 2010, 01:14

eu cred ca tine de persoana. sunt in state de 15 ani si sunt un mare fan al fotbalului american. chiar si la baseball ma uit...si la baschet...si la hochei. nu mai la soccer din MLS nu ma uit....mai prind meciuri din Ro pe net. am jucat fotbal toata viata si ca joc prefer in continuare sa joc fotbal. dar ca sa ma uit la tv sau pe stadion prefer fotbal american. bine;nteles ajuta cand echipa locala este echipa deceniului. GO PATS!!!

stelistu99florin
stelistu99florin  •  25 Iunie 2010, 00:36

Apel umanitar Apel umanitar în sprijinul sinistraţilor din Ocna Mureş: Ploile torenţiale căzute în zilele de 21 si 22 iunie 2010 au produs în orasul Ocna Mureş si in Uioara de Jos (Ciunga) pagube materiale în valoare de aproximativ 5 milioane de lei (adica 50 miliarde lei vechi). În scopul întrajutorării persoanelor sinistrate a fost deschis un cont bancar: Ocna Mureş, cod fiscal 4563228, cont: RO73BRDE 010SV24135270100 - BRD Ocna Mureş

clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  25 Iunie 2010, 00:29

@daniserbanx Problema e ca nu prea ai cum. Eu sunt aici de 10 ani dar tot nu imi vine sa ma uit la fotbal american sau la baseball. Daca nu cresti pe langa un sport ii greu sa iti placa mai tarziu. Noi am crescut cu fotbal,am jucat fotbal in copilarie,ei au jucat baseball sau fotbal a. Poate se va schimba ceva pt ca au ft multe terenuri de fotbal si tot mai multi copii joaca.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close