INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA ÎN OPTIMILE DE FINALĂ ALE CAMPIONATULUI MONDIAL

Secundul Germaniei: "Anglia e favorită contra noastră" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Antrenorul secund al echipei Germaniei, Hansi Flick, a apreciat că Anglia este favorită în întâlnirea de duminică, din optimile Cupei Mondiale, datorită experienţei şi jucătorilor valoroşi din echipă, informează AFP.

"Anglia este una dintre candidatele la titlul mondial, are în lot nume mari ale fotbalului şi, în opinia mea, are statut de favorită în meciul cu Germania. În primele meciuri de la turneul final, englezii nu au convins, însă au experienţa necesară pentru a-şi îmbunătăţi nivelul de joc, mai ales că acum presiunea va fi mai mică pentru ei. Anglia trebuia neapărat să ajungă în optimile de finală ale CM", a declarat Flick.

Tehnicianul german a adăugat că Anglia a progresat mult din punct de vedere tactic, graţie antrenorului Fabio Capello, şi poate face diferenţa într-un meci graţie individualităţilor, cum ar fi Wayne Rooney.

Germania şi Anglia s-au întâlnit de 31 de ori pe scena internaţională, dar cu excepţia finalei Cupei Mondiale din 1966, câştigată de Anglia cu scorul de 4-2, Mannschaft a câştigat toate meciurile importante, cum ar fi semifinala Campionatului European din 1996 şi semifinala Cupei Mondiale din 1990, adjudecată de germani după penaltiuri.

"Trecutul nu-ţi permite să câştigi meciuri", a menţionat Flick, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
antreprenor
antreprenor  •  24 Iunie 2010, 20:21

sa i se taie capul,daca proceda la fel secundul romaniei acuma era tras in teapa,era batut cu scunduri de moderatorii de la gsp si de clanul becalii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează