INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  100 DE ZILE PÎNĂ LA MONDIAL

Show Robinho, Brazilia bate Irlanda

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Trupa lui Dunga a făcut o reuşită repetiţie cu public pentru turneul final din Africa de Sud. În ultimul amical pre-Mondial, Brazilia a învins Irlanda pe "Emirates" din Londra (2-0) şi a lăsat, mai ales după pauză, o bună impresie, confirmînd statutul de favorită la cucerirea titlului la vară.


Echipa lui Trapattoni s-a apărat bine în prima repriză, dar a avut ghinion. Brazilia a intrat în avantaj la cabine după autogolul lui Andrews, la primul şut pe poartă al adversarilor. A fost o deviere a unei centrări trimise de Roinbho, plecat însă din ofsaid! Partitura jocului s-a schimbat complet în actul doi, în care Brazilia a făcut spectacol, încîntînd prin "bicicletele" lui Robinho şi seria de pase dintr-o atingere care i-a năucit pe harnicii irlandezi. După o astfel de fază, chiar Robinho, campionul ratărilor după pauză, a dublat diferenţa.


Adriano, titularizat aseară in lipsa lui Luis Fabiani (accidentat), a dezamăgit, jocul iuţindu-se după intrarea lui Dani Alves şi Grafite. Şi totuşi, în jocul Braziliei parcă s-a simţit lipsa lui Ronaldinho, care a şi fost cerut la "naţională" pe bannerele afişate de fanii ce l-au ironizat în acelaşi timp pe selecţioner pentru neconvocarea starului de la Milan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează