INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  SPANIA-PORTUGALIA 1-0

Villa: "Ne îndreptăm încet şi sigur către titlul de campioni mondiali"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Autorul singurului meci al serii spune că succesul cu Portugalia este pe deplin meritat şi că are încredere că echipă poate cîştiga Mondialul.

"Am meritat victoria, s-a făcut dreptate! Am muncit mult pentru acest succes. Portugalia a rezistat destul de bine pentru că are jucători foarte buni în defensivă, în special cei doi fundaşi centrali, Carvalho şi Alves.

Noi ne-am făcut jocul, ştiam cum îi putem contracara pe adversari. Eram convinşi că trebuie să avem răbdare şi că ocaziile se vor concretiza într-un final.

Avem o încredere foarte mare în forţele proprii. Acum, pas cu pas, ne îndreptăm cu mare grijă spre trofeu", a declarat David Villa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
t0ny
t0ny  •  30 Iunie 2010, 01:14

Spania ii cea mai buna din europa la ora actuala fara nici o problema da ca sa castige mondialu trebuie sa joace da sa rupa terenu azand in vedere ca sar putea sa o intalneasca pe Argentina sau pe Brazilia mai incolo

gtorje_22
gtorje_22  •  30 Iunie 2010, 00:49

cica ,,Autorul singurului meci al serii,,..hai ca sunteti tare amuzanti:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează