INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ITALIA

Adormitul de serviciu » Balotelli a ratat întîlnirea ”naţionalei” Italiei cu ministrul integrării

Balotelli a fost apărat de Kyenge de fiecare dată cînd golgeterul Milanului a fost ținta atacurilor rasiste
Balotelli a fost apărat de Kyenge de fiecare dată cînd golgeterul Milanului a fost ținta atacurilor rasiste

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 20:21

Atacantul lui Prandelli abia se trezise în timp ce colegii săi se întreţineau cu Cecile Kyenge. Mario şi-a cerut scuze seara printr-un sms.

Balotelli loveşte din nou. Dacă vineri, contra Bulgariei, n-avea cum să dea gol, fiind suspendat, Mario a marcat duminică. În proprie poartă! Atacantul italian nu a catadicsit să meargă la întîlnirea cu ministrul integrării, Cecyle Lyenge, care a vrut să dea "squadra azzurra" ca exemplu de luptă contra rasismului!

Balotelli s-a trezit tîrziu duminică, iar la 9:30, ora programată a vizitei oficialului de origine congoleză, lenevea în camera sa din cantonament, în timp ce colegii se întreţineau cu oaspetele din Guvern.

Abia seara şi-a amintit şi s-a gîndit să repare gafa, trimiţîndu-i ministrului un sms cu scuze. Totuşi, Mario a scăpat fără amendă. Federcalcio i-a găsit un alibi: "Era o întrevedere facultativă şi s-au văzut în mai".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează