INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CM 2014

Apără Mondialul cu poliţişti Ninja » Cum vor fi înăbuşite protestele anti-CM din Brazilia

Pe 22 februarie, poliţiştii au curmat brutal protestul de la Sao Paulo: 220 de arestaţi, inclusiv 5 ziarişti // Foto: Reuters
Pe 22 februarie, poliţiştii au curmat brutal protestul de la Sao Paulo: 220 de arestaţi, inclusiv 5 ziarişti // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 21:09

Eventualele demonstraţii din vară vor fi înăbuşite de specialişti în arte marţiale. "Nu vom permite folosirea demonstraţiilor pentru a ucide şi a vandaliza", a anunţat ministrul Justiţiei.

Vara trecută, la Cupa Confederaţiilor, au ieşit în stradă peste un milion de brazilieni să protesteze împotriva Guvernului care a cheltuit miliarde de dolari pentru turneul final. "Mondialul nu va avea loc" a fost mesajul lor în timpul confruntărilor violente cu forţele de ordine.

Cu 100 de zile înaintea competiţiei, ministrul Justiţiei, Jose Eduardo Cardozo, a anunţat: "Nu vom permite folosirea demonstraţiilor pentru a ucide şi a vandaliza". Şi mulţi politicieni carioca vor ca "violenţa la Mondial să fie considerată act de terorism".

Peste 150.000 de poliţişti şi soldaţi vor fi dislocaţi între 12 iunie şi 13 iulie, plus 20.000 de forţe de securitate private. Mulţi fiind "poliţişti ninja", specialişti în arte marţiale, pentru arestarea rapidă a protestatarilor furioşi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează