INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA 1-0

"Criminal!" » Argentinienii au găsit vinovatul pentru înfrîngerea cu Germania: "Execuţie! Ne-a furat coroana!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 02:37

Argentina a pierdut în prelungiri finala cu Germania, scor 0-1, la capătul unui meci cu multe faze controversate şi intervenţii dure.
Presa din Argentina îl pune la zid pe centralul Nicola Rizzoli, căruia îi reproşează neacordarea unui penalty la intrarea violentă a lui Neuer asupra lui Higuain.

Iată ce a scris la finalul partidei jurnalistul de la Ole, Emiliano Sotomayor:

"Arbitrul italian Nicola Rizzoli a repetat istoria Mondialului din 1990, cînd arbitrul mexican a inventat un penalty împotriva noastră. Doar că de această dată nu ne-a dat unul.

Rizzoli a trecut cu vederea intrarea criminală a lui Neuer la Higuain în repriza a doua. O altă coroană furată.

Ne-au furat. Iar. După 24 de ani. Adversarul a fost acelaşi. Şi nu mă refer la Germania. Adversarul a fost arbitrul. Mexicanul Edgardo Codesal ne-a executat în '90, în Italia. Acum Rizzoli.

Cum să nu vezi un asemenea penaty? Cum? A fost cît se poate de clar.

Neuer i-a dat un genunchi în gură lui Higuain. A fost o lovitură criminală a germanului, dar nu şi în opinia lui Rizzoli. Nici măcar asistentul Renato Faverani, care era la doar cîţiva metri, n-a reacţionat".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
tristan
tristan  •  14 Iulie 2014, 23:41
Postat de supersolo pe 14 Iulie 2014, 13:47

Finala corecta era cu Olanda ....dar ...asta e...Germania a meritat trofeul ...au si echipa si vedete ....Messi in schimb nu s-a vazut deloc ...a fost foarte bine neutralizat pe tot terenul...Argentina sa fie bucuroasa ca nu a fost surclasata ca Brazilia...si ca au reusit sa castige argintul...e o performanta ...pentru aur insa ...sunt departe ....

nu stiu daca cu Olanda ar fi fost finala corecta...eu cred ca Argentina e cam egala cu Olanda..desi au fost o idee mai periculosi ca olandezii in meciu direct....eu cred ca finala a fost intre cele mai bune 2 echipe de la mondial..

tristan
tristan  •  14 Iulie 2014, 23:38
Postat de alexandru_p pe 14 Iulie 2014, 16:37

Daca dadea penalty acolo, Argentina incheia jocul in MAXIM 9 oameni. Am vazut doua intrari de cartonas rosu plus alte cateva de galben (toate neacordate) MULT mai clare decat a fost ala penalty!

corect!

alexandru_p
alexandru_p  •  14 Iulie 2014, 16:37

Daca dadea penalty acolo, Argentina incheia jocul in MAXIM 9 oameni. Am vazut doua intrari de cartonas rosu plus alte cateva de galben (toate neacordate) MULT mai clare decat a fost ala penalty!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează