INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA

VIDEO+FOTO Kung Fu fighter » Manuel Neuer l-a lovit cu genunchiul în cap pe Gonzalo Higuain!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 23:55

Argentina putea să primească o lovitură de pedeapsă în minutul 57 al finalei cu Germania, după o intrare necugetată a lui Manuel Neuer.
Gonzalo Higuain fusese lansat în partea dreaptă, însă în momentul intrării în careu a fost busculat de portarul nemţilor, care a boxat mingea. În momentul în care a lovit mingea însă, Neuer l-a lovit şi cu genunchiul în figură! Arbitrul Nicola Rizzoli a acordat însă fault în atac, considerînd că argentinianul a fost cel care a faultat.

Click aici pentru VIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
marius2005
marius2005  •  14 Iulie 2014, 18:27
Postat de miop pe 14 Iulie 2014, 04:53

@daculliber A fost rosu-galben-negru pentru Neuer. Portarul a respins mingea iar Higuain a incercat sa obtina un penalti. N-a tinut, asta e. Revino-ti.

chiar daca respinge mingea se pedepseste imprudenta si este penalty clar !!! doar in careul de 6 m este protejat in rest raspunde de toate intrarile care se soldeaza cu contact fizic !!!

gotal
gotal  •  14 Iulie 2014, 12:06

Nu pot intelege cum de lumea sare sus la faza asta. Portarul loveste minge. Nici nu il vede pe Higuain. Iar faptul ca sare cu piciorul sus, e sa se protejeze, sa intimideze adversarul. Higuain a urmarit si el mingea. Aici nu trebuia sa se dea nimic. Trebuia lasat jocul sa continue.

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  14 Iulie 2014, 10:34
Postat de mickeybavarezu pe 14 Iulie 2014, 09:23

higuain nici macar nu era in careu... care penalty????. si oricum neuer a lovit mingea. daca nu lovea mingea era rosu si lovitura libera nu penalty. oricum la argentinieni aguero putea fi eliminat iar mascherano putea fi eliminat de vreo doua ori

Ești idiot! Cum sa nu fie in careu când Animalu ăla BOXEAZĂ balonul ? Pai atunci primea dopatul natzi roșu pe hent!! Terminatule! Comentează toate mizeriile fotbal...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează