INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PLECARE

Demis! Luiz Felipe Scolari a fost dat afară de la naţionala Braziliei alături de tot staff-ul său

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 09:16

Brazilia a început tare Campionatul Mondial, însă l-a terminat în genunchi după umilinţele, 1-7 cu Germania şi 0-3 cu Olanda. Ţara gazdă a terminat turneul final abia pe locul 4, deşi înainte de startul competiţiei era cotată ca fiind prima favorită. 

În ultimele zile s-a vorbit foarte mult despre schimbarea lui Luiz Felipe Scolari. O Globo aruncă bomba. Potrivit ziarului brazilian, "Felipao" a fost demis în noaptea de duminică spre luni. Anunţul oficial urmează să fie făcut azi.

Nu doar Luiz Felipe Scolari va pleca. Pe lîngă acesta, din lista demişilor fac parte şi ceilalţi oameni din staff-ul tehnic, inclusiv coordonatorul Carlos Alberto Perreira.

Scolari nu lua în calcul demisia
În ciuda umilinţelor de la Campionatul Mondial, Luiz Felipe Scolari a anunţat că nu intenţionează să demisioneze:

"Am fost la 3 Mondiale şi la toate am ajuns pînă în semifinale". Şi Pele îl susţinea pe "Felipao": "Ceea ce s-a întîmplat nu de din vina lui".

19 victorii, 6 remize şi 4 înfrîngeri are Scolari pe banca Braziliei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
dilibau
dilibau  •  14 Iulie 2014, 14:55

Io zic sa-l dea afara pe Felipao si sa-l aduca pa Nea Babaroase... le mai face asta un contract ca la Craiova lu' Mititelu' sau la Steaua lu' Fecaloidu' si s-au aranjat canarii pt Rusia 2018...

gabisp
gabisp  •  14 Iulie 2014, 13:33

Obraz gros...pai daca isi dadea demisia nu mai incasa banii restanti din contract, asa o sa-i incaseze pentru ca a fost demis ! Selectionerul Piturca nu a procedat similar cand a ratat calificarea la Mondial ? Numai ca FRF nu a vut bani sa-i plateasca contractul si l-a lasat in continuare in post ...Sa mai rateze o calificare ...

ktorvi
ktorvi  •  14 Iulie 2014, 13:11
Postat de treadstone pe 14 Iulie 2014, 10:50

Oare Bernard e mai bun decat toti astia: Robinho, Kaka, Ronaldinho, Coutinho, Lucas Moura? Oare dupa ce un portar ia 7 boabe nu e cazul sa il schimbi? De ce sa-si dea demisia, n-a facut el echipa, a facut-o Jeniffer Lopez. Una e sa pierzi, alta e sa te faci de ras.

De acord cu tot ce ai spus. Scolari a facut selectia prost. Portarul titular joaca in Canada... te duci cu atacanti ca Fred si Jo... te bazezi doar pe Neymar si daca lipseste el, nu mai ai nicio sansa in atac. Dar, intr-un fel, poate e mai bine ca au pierdut umilitor. In felul asta, poate se face curatenie la ei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează