INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUSPENDARE

Diego Maradona a apărut la TV cu un mesaj pro-Luis Suarez: "Pe cine a omorît? FIFA l-a crucificat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 10:38

Luis Suarez, suspendat 4 luni şi 9 meciuri de la naţională, după ce l-a muşcat pe Chiellini în Italia - Uruguay 0-1, primeşte susţinere din partea lui Diego Maradona.
În emisiunea despre Mondial la care participă, starul argentinian a venit îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul: "Luis, sîntem alături de tine" şi a contestat sancţiunea.

"De ce? Pe cine a omorît? E fotbal, sînt contacte...De ce nu l-au trimis la Guantanamo?

A fost crucificat de FIFA", a încheiat Maradona.

Clasamentele şi tabloul complet al Campionatului Mondial!

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (24)
goghe
goghe  •  27 Iunie 2014, 17:12

De ce nu publicati tot ce a zis Maradona?? Comparatia cu jegosul de Zidane - care i-a dat un cap in piept (ca n-a ajuns sa il dea in gura lui Materazzi) si a fost suspendat 3 meciuri si l-au mai declarat si cel mai bun jucator al turneului?! Suarez l-a muscat si trebuia suspendat - dar la Zidane a fost atac, daca era pe strada facea puscarie. Are dreptate sa il sustina pe Suarez, cind FIFA judeca diferit in functie de interese.

sek.91
sek.91  •  27 Iunie 2014, 16:40
Postat de assf pe 27 Iunie 2014, 12:59

trebuia pedepsit nu zic nu ..dar totusi mi se pare exagerat sa-i dai 4 luni de suspendare din fotbal. sunt jucatori care au accidentat grav, au rupt picioare si nici pe de parte n-au primit asemenea suspendari.

Impresia mea e ca pedeapsa e mare nu pentru gestul in sine cat pentru faptul ca a recidivat .

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  27 Iunie 2014, 16:27

FIFA nou Raich german!Stat in Stat...!Nu se supun nici unei legi din nici o tara.Vom asista intr o zi ca isi vr face propria tara...Blatter un sarlatan manjit...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează