INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SPANIA - CHILE 0-2

Diego Maradona îi face praf pe Iker Casillas şi pe Vicente del Bosque: "Mustăciosul a greşit!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 14:58

Spaniolii s-au făcut de rîs şi cu Chile, scor 0-2 şi au ratat calificarea din grupe. Diego Maradona îl critică pe Iker Casillas, dar şi pe Vicente del Bosque, pentru deciziile luate.
"Casillas nu trebuia să joace, a fost o greşeală a "mustăciosului". Trebuia să-i zică «stai pe bancă!», pentru că a fost lipsit de încredere, ezitant...A reacţionat slab la fazele golurilor, dar toţi au fost slabi. În zilele de după înfrîngerea cu Olanda, Del Bosque n-a fost capabil să le ridice moralul şi să-i facă să uite primul meci", a declarat Maradona, conform As.

Argentinianul laudă Chile: "Au înţeles că nu se pot apăra, pentru că Spania are jucători de calitate. Au avut spirit, au atacat în forţă. Aşa au învins".

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
major
major  •  20 Iunie 2014, 18:51

ia uite unde era marili antrenor!kăkatul ăsta drogat ar trebui să primească vreo câteva șuturi ân cur,trișorul dreq!

madskills
madskills  •  20 Iunie 2014, 08:08
Postat de melcul_furios pe 20 Iunie 2014, 00:54

Tores? Ala nu mai e atacant de cand a plecat de la Atletico Madrid, ce cauta in nationala? De ce nu l-au adus de exemplu pe Jesse Morata de la Real, tanar si cu foame de trofee, Tores doar alearga, nu face nimic.

In primul rand e Torres, nu Tores. Si intamplator, asa praf cum e, se lipeste mereu de goluri la meciurile decisive. Apoi, jucatorul Jesse Morata NU EXISTA. Poate doar in mintea ta. Exista un jucator la Real, Jese Rodriguez, care e accidentat grav de vreo 3 luni. Mai exista un jucator, Alvaro Morata, tot de la Real, care nu cred ca a prins 5 meciuri ca titular sezonul asta. Daca juca mai des, mai ziceam. In alta ordine de idei, de acord cu ce ai spus..adica nimic :)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Iunie 2014, 04:13

maradona in ce calitate se baga ? sa zica merci ca a iesit spania, poate isi reveneau si eliminau argentina, nu i-ar mai fi placut..))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează