INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA

Lionel Messi l-a egalat pe Maradona » La ce capitol sînt identici cei doi

Sursa: Reuters
Sursa: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 iulie 2014 13:48

Lionel Messi a stabilit un nou record în confruntarea sa directă cu Diego Armando Maradona.Argentinianul a jucat meciul său cu numărul 91 la echipa naţională în partida cîştigată împotriva Belgiei, 1-0, egalîndu-l pe legendarul Diego Armando Maradona.

Cei doi împart poziţia a şasea într-un top al celor mai selecţionaţi jucători. Liderul clasamentului este Javier Zanetti, cu 145 de jocuri pentru selecţionata "pumelor", urmat de Roberto Ayala, cu 115 meciuri, Diego Simeone, cu 106 partide, şi Javier Mascherano, la egalitate cu Oscar Ruggeri, cu 103 jocuri.

La capitolul goluri marcate pentru echipa naţională, Messi este peste Maradona. Fotbalistul de 27 de ani a înscris de 42 de ori, iar El Pibe D'Oro a reuşit doar 34 de goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
bamse1901
bamse1901  •  06 Iulie 2014, 19:29

il depaseste la acest mondial

sakazuke
sakazuke  •  06 Iulie 2014, 18:45
Postat de ionutddd pe 06 Iulie 2014, 16:26

Sunt de acord cu tine ca Messi a fost extrem de miserupist si plictisit la mondial . Cu toate ca a marcat 4 goluri, se vede clar in ficare meci ca se bazeaza doar pe geniul lui de moment, dar in 80% din timp umbla pe teren cand la soare cand la umbra 'Like a boss'. Totusi , in ceea ce priveste nationala Argentinei, are tot atatea meciuri ca si Maradona, 91, dar cu vreo 10 goluri mai multe ( repet la NATIONALA). Ca Maradona e mai eficient la CM-uri , da asa e. Dar per total, si Messi si a facut datoria fata de tara sa!! Cu varf si indesat!! Iar pana la finalul carierei probabil o sa inscrie dublu nr de goluri fara de maradona la nationala. Nu mai vb de echipa de club, va fi 5 X.

insa adevarul este ca aproape jumatate din golurile care le are messi la nationala sunt in amicale , nu poti compara . messi doar de vreo 2 ani are ,,greutate" si influenta in jocul argentinei.

ftwraku
ftwraku  •  06 Iulie 2014, 18:17

"dupa 10 mesaje de-ale tale ca replica la o fraza scrisa de mine" Lol,pana sa citezi tu ,pentru a mia oara dintr-un mesaj scris de mine,dupa a 15 oara cand ai zis ca nu te mai bagi supozitor in fund,eu nici nu vazusem ca ai scris ceva...Ori poate ai si tu 15 conturi si nu iti cunosc toate clonele:) In fine...Nici atunci,nici acum nu am citit ce ai scris:) Doar cam constatat ca nu rezisti pana nu te bagi in fund fara bilet. Cum ti-am mai zis,internetu este un spatiu nelimitat,nu inteleg de ce nu ai loc de mine. Scroll down si vezi cine s-a bagat primu in seama=))))))) Ciao. Si da-i si lupta,neicusorule!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează