INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - ANGLIA, MÎINE, DE LA 22:00, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pildă pentru Roy Hodgson » Un fost mare atacant al Angliei povesteşte cum l-au învăţat italienii să stea în teren: "Nu pentru asta te-am cumpărat!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 12:55

Certat de Jose Mourinho că l-a folosit pe Wayne Rooney în banda stîngă, Roy Hodgson primeşte acelaşi sfat şi de la englezi. Fostul atacant al naţionalei Angliei, Trevor Francis, a povestit un episod din care selecţionerul Albionului ar putea învăţa.
Francis a rememorat cum l-a învăţat italianul Renzo Ulivieri să stea în teren:

"Am semnat cu Sampdoria în 1982. În primul meci-şcoală, făceam curse în spaţiul dintre centrul terenului şi fundaşul lateral, încercînd să destabilizez apărarea adversă. Antrenorul Renzo Ulivieri a oprit meciul şi m-a întrebat:«Ce înseamnă asta?»

I-am explicat cum e cu acele curse, aşa cum învăţasem în Anglia. «Nu pentru asta te-am cumpărat», mi-a replicat. «Te-am cumpărat ca să dai goluri. Nu poţi da goluri de acolo, de unde stai acum. De aici marchezi», mi-a spus, arătînd spre apropierea careului. «Acolo să stai!»"

12 goluri în 52 de meciuri a marcat Trevor Fancis pentru naţionala Angliei
39 de goluri în 93 de meciuri a înscris Rooney pentru naţională

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (5)
bazileon
bazileon  •  19 Iunie 2014, 07:53

Ce atata vorba, se stie ca nationala Angliei este un rahat vopsit si ca titlul lor mondial este o contestabil, ca sa nu zic mai mult (dupa cum sunt contestabile si cele ale Frantei, Spaniei si primul al Argentinei). Iar bietul "Woy", D-zeu cu mila (nu ca ar fi fost mai breji Crapello, Eriksson etc)

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Iunie 2014, 13:49
Postat de alpinbaskirfaratara pe 18 Iunie 2014, 13:40

Nu intereseaza pe nimeni ce tampenii postezi tu Alpine, te stim ca estidement.

Vaalahule maroniu, de ce esti atat de tampiiit?! Recunosti ca esti un NIMENI?!? Caci, vad ca citesti asiduu tot ce scriu eu!

alpinbaskirfaratara
alpinbaskirfaratara  •  18 Iunie 2014, 13:40
Postat de valiza.epo pe 18 Iunie 2014, 13:29

Milan l-a cumparat pe Contra din postura de cel mai bun fundas dreapta din Europa! Dupa cateva luni, l-au trimis inapoi. Antrenorul lui Milan i-a spus ca ii place cum urca in atac, cum centreaza, cum intra in combinatii, ca da si goluri!!! Dar ca el are nevoie de un FUNDAS DREAPTA!!!

Nu intereseaza pe nimeni ce tampenii postezi tu Alpine, te stim ca estidement.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close