INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SPANIA - CHILE 0-2

Prima reacţie a lui Vicente del Bosque după eliminarea Spaniei » Ce spune despre viitorul său pe banca ibericilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 00:48

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, consideră că eliminarea de la Mondial, după 0-2 cu Chile este corectă. Totuşi, antrenorul nu îşi critică jucătorii, ba chiar crede că au făcut tot ce au putut pentru a scoate un rezultat bun. 

"Am pus suflet, dar ne-a lipsit ceva, ar fi trebuit să ne dorim mai mult. Au fost mai buni decît noi. Probabil că eliminarea e corectă. Noi nu am fost deloc eficienţi la finalizare.

Echipa a avut caracter, însă cred că şi ghinionul a avut un cuvînt de spus. Încă nu vreau să vorbesc despre viitorul meu şi al echipei. Nu e momentul potrivit", a spus Vicente del Bosque, conform Marca.

Spania a fost învinsă de Chile, scor 0-2, fiind astfel eliminată de la Campionatul Mondial. În primul meci ibericii au fost umiliţi de Olanda, 1-5.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
cainelup
cainelup  •  19 Iunie 2014, 14:47

Un taran de antrenor prea batran si cu idei putine si fixe.

shark_34
shark_34  •  19 Iunie 2014, 08:48

sincer,ma asteptam ca spania sa-si revina oarecum... de vina e piturca al lor,care nu a asigurat schimbul din timp al generatiilor.banuiesc ca are de unde alege...

submarina
submarina  •  19 Iunie 2014, 08:48

Casillas din nou a gafat inpardonabil...golul doi a venit de la faptul ca a respins in fata un sut nu prea puternic pe directia lui. Un portar sigur pe el prindea mingea fara s-o respinga. E total esit din forma, chiar nu era clar din start? Si Diego Costa e o caricatura de atacant. Astea sunt doua greseli ale lui Vicente del Bosque care au pus inceputul dezastrului spaniolilor la acest CM.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează