INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Revin problemele de arbitraj? » Chile acuză Brazilia înainte de meciul direct de mîine: "Singurul lucru de care ne temem"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 21:28

Mîine încep optimile de finală din cadrul Campionatului Mondial, iar primul meci din această fază este chiar Brazilia - Chile, liveVIDEO şi TEXT pe GSP.RO de la 19:00.

Ambele formaţii s-au calificat fără probleme în optimi, dar Brazilia a beneficiat de ajutor în primul meci din grupă cu Croaţia, cînd arbitrul a dictat un penalty pentru Neymar şi compania.

Brazilienii sînt atacaţi acum chiar de adversarii de mîine. Atacantul chilian Alexis Sanchez a declarat că se teme de arbitrajul de la meciul cu ţara gazdă a Cupei Mondiale.

"Brazilia este o echipă impresionantă, atît în atac cît şi în apărare. Sînt foarte mulţumit că joc contra Braziliei, singurul lucru de care mă tem este arbitrajul", a declarat Sanchez.

Chilienii s-au plîns deja de arbitraj la meciul cu Olanda, pierdut cu scorul de 0-2, în Grupa B.

Partida de mîine va fi condusă de englezul Howard Webb. Arbitri asistenţi vor fi englezii Michael Mullarkey şi Darren Cann, în timp ce rezervă a fost desemnat germanul Felix Brych.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:50

kile ? pa, pa, e out si pe buna dreptate. iar arbitrajul chiar le-a fost favorabil. webb le-a tolerat cotonogeala, la greu.

bamse1901
bamse1901  •  28 Iunie 2014, 09:32

brazilienii sunt sprijiniti, mi se pare una dintre cele mai slabe nationale a braziliei pe care am vazut-o

Vezi toate comentariile (2)
Comentează