INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ITALIA

Scandal imens în Italia după dezastrul de la Mondial: "Mario, tu nu eşti italian, lasă-ne!" » Reacţie emoţionantă a lui Balotelli

Mario Balotelli a marcat un singur gol la acest Mondial, foto: Reuters +3   FOTO
Mario Balotelli a marcat un singur gol la acest Mondial, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 14:01

Criticat de mulţi italieni după eliminarea naţionalei încă din faza grupelor, Mario Balotelli a reacţionat. Atacantul de 23 de ani s-a decis să răspundă după ce o înregistrare cu un suporter ce spune "Mario, ştii care e problema? Tu nu eşti italian, lasă-ne!", a făcut furori pe net.
Balotelli, ai cărui părinţi naturali sînt ghanezi, a scris un text pe contul său de Twitter şi îl acuză pe fanul italian de rasism.

"Sînt Mario Balotelli. Am 23 de ani şi nu a fost alegerea mea să fiu italian. M-am născut în Italia şi am crescut în Italia. Această Cupă Mondială a însemnat enorm pentru mine, sînt trist, supărat şi dezamăgit de mine. E adevărat că puteam să marchez cu Costa Rica, dar ce? Care e problema? Ce e asta?

Nu puneţi toată vina pe mine pentru că Mario Balotelli a dat totul pentru echipa naţională şi n-a făcut nimic greşit. Aşa că mai bine căutaţi alt vinovat, pentru că Mario e foarte conştient şi e gata s-o ia de la capăt mai puternic decît era pînă acum. E gata să dea totul pentru naţională.

Sau poate, aşa cum spui tu, nu sînt italian. Africanii nu şi-ar fi abandonat niciodată un frate. Niciodată. În privinţa respectului, negrii, aşa cum ne numeşti tu, sînt cu cîţiva ani înainte. Nu e o ruşine să ratezi o ocazie sau să alergi prea puţin. Cel mai ruşinos este să ai astfel de reacţii precum a ta! Italieni adevăraţi! Corect?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
madskills
madskills  •  27 Iunie 2014, 12:59

Nu poti da vina pe un singur jucator, corect, dar cand esti vedeta echipei, lumea are mai multe pretentii de la tine, atata tot. Ce a facut Mario cu Uruguay? Aproape i-a zburat capul unuia cu o saritura a la Bonijaski si apoi a fost schimbat ca era nervos ca un taur in calduri. Nu e nici prima nici ultima oara cand datorita indisciplinei, Mario e degeaba pe teren. E un fel de Rainman al fotbalului: genial in multe ocazii dar de-a dreptul retardat in altele, de nu te mai intelegi cu el.

enzogorlomi
enzogorlomi  •  26 Iunie 2014, 21:33
Postat de ataraxia pe 26 Iunie 2014, 14:17

sa mori tu ca cioroiu (cio-ro-iul) asta e sicilian. zi sa mori tu.

e din palermo

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 20:58

superb. respect, balotelli.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează